A l'hivern podem organitzar un ascens al M'Goun fent us de grampons i/o esquís. Consulteu-nos i us informarem.
Un paradís mític, una regió extensa, combinacions de paisatges àrids amb extensos prats humits, unes valls profundes on es camina pel llit del riu i on s'hi troben pobles que conserven tota la seva fisonomia berber. El M'Goun és un massís de fàcil accés a l'estiu, disposa d'una fantàstica carena que s'eleva a 4.000 m, per la qual es transita força estona, amb unes impressionants panoràmiques de les valls i cims que l'envolten. A part d'una geologia espectacular que al llarg dels anys ha anat modelant unes valls i gorges sorprenents, hi trobarem el càlid acolliment de la gent que viu als petits pobles d'aquesta regió on gaudirem de la seva hospitalitat i com no, també de la seva gastronomia.
Aquest programa es pot organitzar per les dates que vosaltres escolliu, a partir de 8 persones. Recomanem els mesos de juny i setembre.
En aquest viatge intentarem pujar fins al punt més alt de Grècia, el famós Olimp, mítica casa dels Déus grecs. No us podem garantir que hi puguem trobar els seus divins habitants, però de ben segur que nosaltres, pobres mortals, ens sentirem ben bé com a déus i deesses quan, des del punt culminant de Grècia toquem el cel amb la panoràmica que aquest cim ens ofereix.
Després anirem a visitar Meteora a la regió de Tessàlia on els monestirs estan suspesos al cel. Aquest indret va ser declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO l’any 1988. Un entorn màgic per les seves grans columnes de roca, on en algunes hi ha construïts imponents monestirs de l’època bizantina. Visitarem a peu alguns monestirs que des del segle XIV són lloc de retirada dels ascetes ortodoxos. Prepareu-vos per deixar-vos captivar per un dels paisatges més al·lucinants de la Mediterrània, amb esglésies i monestirs bizantins enfilats al capdamunt de 600 m d’impressionants moles rocoses.
L'interior de Grècia guarda una de les meravelles naturals més espectaculars d'Europa, l'engorjat més profund del planeta. Malgrat que el Cañón del Colca (Perú) o Kings Canyon (USA) són més profunds, aquest guardó el té, segons el Llibre Guinness dels Rècords, per tenir una ràtio més gran entre profunditat i amplada, arribant als 990 metres de profunditat amb una distància entre les seves parets de tan sols 1.100 metres.
El Parc Nacional de Vikos-Aoos es va fundar l'any 1973 per tal de protegir la important naturalesa salvatge que s'estén des del congost de Vikos fins al del riu Aoos.
Aquest programa es pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu, a partir de dues persones.
Durant els mesos d'hivern serà necessari l'ús de grampons per l'ascensió al Toubkal, a més també es poden portar esquís o raquetes de neu.
Una gran travessa que es realitza en una de les regions més aïllades i desconegudes del massís més important del Marroc, el Gran Atlas o Alt Atlas. Altiplans desolats solcats per engorjats i cingles de vertigen conformen el paisatge d'aquesta regió pràcticament inaccessible. Està habitada per berbers del grup sanhaja, tribu de la qual va sorgir la dinastia dels almoràvits, fundadors del primer gran imperi marroquí del segle XI. Els sanhaja, majoritàriament nòmades i seminòmades, han conservat una forma de vida ancestral aprofitant les altes pastures pels ramats i conreant petites hortes que es concentren com oasis prop dels seus poblets d'adob i pedra.
Un viatge diferent de tots els altres a l'Àsia Central, recomanat per a aquelles persones que ja han visitat alguns països com Uzbekistan i, volen viure unes experiències culturals amb gent local i descobrir infinits paisatges verges d'aquest país de muntanyes celestials. Aquí veureu molts contrastos d'un lloc on hi passaven dos camins diferents de l'antiga Ruta de la Seda.