Formació i cursos especialitzats

Imprimeix
PDF

Taller de cistelleria al Baix Empordà amb el MESTRE ARTESÀ JOAN CARMONA

cistelleria005Podem organitzar aquest taller per les dates que vosaltres escolliu.

Un taller de cistelleria guiat pel mestre artesà Joan Carmona que des del 1950 i juntament amb la seva família elaborem peces fetes principalment de vímet, medul·la i jonc com ara cistells de bolets, coves, cistelles per transportar aviram, cargoleres, cistelleria marinera (gambines i nanses), paneres o qualsevol peça feta a mida. També reparen cadires i butaques de reixeta i balca. En el transcurs del taller les persones participants podran gaudir d'aquest art creant amb les seves mans una panera que s'emportaran a casa seva.
El taller es farà a Palafrugell de 9 a 13.30 h.

Imprimeix
PDF

Curs d'iniciació a l'orientació per la muntanya

Podem organitzar aquesta activitat per les dates i zona que vosaltres escolliu. Consulteu-nos

Un curs d'iniciació a l'orientació adreçat a totes aquelles persones que vulguin anar d'excursió i saber en tot moment on estan i cap a on han d'anar, una cosa que a vegades no és tan fàcil quan les condicions meteorològiques ens són adverses i/o el coneixement de la zona és escàs.

Imprimeix
PDF

Curs d'orientació a muntanya amb brúixola i GPS

Podem organitzar aquest curs per les dates que vosaltres escolliu.

OBJECTIUS:

Un curs d'iniciació a l'orientació adreçat a excursionistes, buscadors de bolets, persones vinculades al turisme i altres amants del medi natural que vulguin anar d'excursió i saber en tot moment on són i cap a on han d'anar, una cosa que a vegades no és tan fàcil quan les condicions meteorològiques ens són adverses i/o el coneixement de la zona és escàs.
Adquirir conceptes de cartografia bàsica i aprendre el sistema de localització per satèl·lit (GPS) per tal de poder desenvolupar i marcar excursions.

Imprimeix
PDF

Curs d'introducció al senderisme

Podem organitzar aquest curs, per les dates que vosaltres escolliu.
Té l'objectiu de proporcionar als participants habilitats que els capacitin per preparar amb autonomia pròpia una sortida
.