Des de fa uns anys, GIROGUIES aposta per aquesta modalitat de fer esport a l'aire lliure: La Marxa Nòrdica. Hem organitzat diverses sortides per la Costa Brava i racons del Baix Empordà, sortides de diferents nivells: des de nivell iniciació fins a més expert. Veniu a practicar i gaudir d'aquest esport, sempre acompanyats d'un instructor titulat de Giroguies.

Mostrant articles per etiqueta: Tipus: Marxa Nòrdica

Marxa Nòrdica Giroguies

Pròxima data programada:
- 17 de febrer de 2023

Aquesta activitat pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu.

RACONS DE L'EMPORDÀ
Una nova forma de fer esport a l'aire lliure. Sostenible i descobrint el patrimoni natural i etnogràfic. Gràcies a la Marxa Nòrdica us podreu endinsar, amb l’ajuda de dos bastons especials, pels llocs més desconeguts, lluny de la massificació del turisme, i gaudir d’aquest nou esport tot respirant l’aire més pur dels nostres boscos mediterranis.
Estrenarem una bonica i completa ruta de marxa nòrdica que ens permetrà descobrir infinitat de camins i corriols aptes per practicar aquest esport.

Marxa Nòrdica Giroguies

Aquesta activitat es pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu.

RACONS DE L'EMPORDÀ: GAVARRES MARÍTIMES (Vall-llobrega i Fitor)
Una nova i exigent sortida matinal de marxa nòrdica per una zona bastant interessant de les Gavarres marítimes (Baix Empordà), és a dir, la zona en què la serra cau fins a la plana del Corredor de Palafrugell que toca a la Costa Brava.
El Raval de Dalt de Vall-llobrega, a 1 km al NW del Raval de Baix, és format per una dotzena de cases dels segles XVII i XVIII. Aquest és el punt escollit per aparcar i iniciar/acabar la ruta circular.

Marxa Nòrdica GiroguiesAquesta activitat es pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu.

RACONS DE L'EMPORDÀ: Les Gavarres, de Fonteta a Mas Cals.
Continuem amb una nova sortida matinal de marxa nòrdica per una zona bastant interessant de les Gavarres (Baix Empordà), molt pròxima a la capital de la comarca, la Bisbal d’Empordà.
Fonteta, a 1 km al SE de la Bisbal d’Empordà, és format per un conjunt de cases dels segles XVII al XVIII. Aquest és el punt escollit per aparcar i iniciar/acabar la ruta circular.

Marxa Nòrdica Giroguies

Aquesta activitat pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu.

RACONS DE L'EMPORDÀ: Boscos i turons de l'EIN Castell-Cap-Roig

Una nova forma de fer esport a l'aire lliure. Gràcies a la Marxa Nòrdica us podreu endinsar, amb l’ajuda de dos bastons especials, pels llocs més desconeguts, lluny de la massificació del turisme, i gaudir d’aquest nou esport tot respirant l’aire més pur dels nostres boscos mediterranis.
Estrenarem una bonica i completa ruta de marxa nòrdica que ens permetrà gaudir d’infinitat de camins i corriols aptes per practicar aquest esport. Pujarem dalt de tres turons amb vistes (Llobatons, del Terme i Roques d’Ase) i notarem l’impuls resultant de posar en pràctica una bona tècnica amb els bastons. Acabarem al costat de la Platja de Castell des d’on retornarem al punt de sortida.