El Matarranya i els Ports: un combinat perfecte!

Valorar aquest article
(50 vots)

La banyera de la Rusa

PRÒXIMA DATA PROGRAMADA:

Aquest programa es pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu.

El Parc Natural dels Ports, és un massís que sobrepassa els límits de les Terres de l'Ebre i s'endinsa a les províncies de Terol (Aragó) i Castelló (País Valencià), és un refugi d'una fauna i flora molt riques. Ens allotjarem en ple cor del Matarranya i farem unes excursions per llocs frescos i vora del riu. Visitarem també el mas Bunyol, un lloc únic a Europa on podrem veure els voltors molt a prop. Tota una experiència i un espectacle de la natura!

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: Trobada a les 19 h a l'allotjament de Matarranya Una estona per conèixer el grup, explicar com funcionaran les sortides, aclarir dubtes i després anar a sopar.

  Dia 2: Estrets d’Arnes, un bonic, variat i complet recorregut pels rius dels Estrets i de les Valls i retornant a Arnes pel corriol que forma part dels Estels del Sud.
  Distància 15,2 km - Desnivell de pujada 450 m i de baixada 450 m – 5 h 30 min.

  Dia 3: Mas Bunyol - Beseit, en aquesta jornada visitarem el mas Bunyol on veurem un lloc únic a Europa on tindrem els voltors molt a prop. Tota una experiència i un espectacle de la natura!.
  Distància 7,5 km - Desnivell de pujada 305 m i de baixada 235 m – 4 h.

  Dia 4: Una excursió que visita el naixement del riu Matarranya. Comencem els primers 800 metres per una pista forestal antiga que es va fer servir per extreure carbó. Després comença un sender per passarel·les de fusta que passen els estrets del riu i al tram final comença un antic sender de ròssec fins a arribar als Estrets del Parrissal. Durant tot el recorregut podem veure les agulles del fantàstic Carst que engalanen la capçalera del riu Matarranya.
  Distància 14,8 km - Desnivell de pujada 235 m i de baixada 325 m – 6 h.

  Dia 5: Comencem per un antic camí de bestiar fins al cim de les Escales, després baixem fins al riu Ulldemó, i al toll de Pablet podem fer un bany. També visitarem el Toll de l'Olla, on la barreja dels colors blaus i ocres és una meravella. Llavors el sender en portarà a la carena dels Comellars amb vistes panoràmiques del poble de Beseit.
  Distància 9,8 km - Desnivell de pujada 270 m i de baixada 270 m – 5 h 30 min.

  Dia 6: Anirem fins a l'embassament de Pena, on farem una excursió en caiac per les seves tranquil·les aigües, que ens donarà una altra visió de les muntanyes que l'envolten com la cresta de la serra de la Caixa i Periganyol (1.033 m). Llavors tornarem a Beseit i així acabem aquesta estada fantàstica coneixent un dels indrets més bonics de la nostra terra.
  Distància 8,3 km - Desnivell de pujada 340 m i de baixada 340 m – 4 h.

 • Algunes imatges:
 • Durada: Una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
 • Preus:

  Grup d'11 a 14 persones: 558 € per persona
  Grup de 7 a 10 persones: 598 € per persona
  Grup de 5 a 6 persones: 644 € per persona

  Suplement habitació individual: 150 €

 • Què inclou:

  - Guia de Giroguies durant totes les excursions
  - 5 nits d'allotjaments al Matarranya en hostal familiar en habitacions dobles amb bany
  - 5 esmorzars
  - 5 sopars
  - Entrada a la finca del mas Bunyol
  - Lloguer del caiac a l'embassament de Pena
  - Assessorament en temes de muntanya i material necessari
  - Organització tècnica GC 1695
  - L'IVA corresponent

 • No inclou:

  - Pícnics per les excursions
  - Tot el no especificat a l'apartat anterior.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari