Les muntanyes de la Catalunya Nord: El parc natural dels Pirineus Orientals

Valorar aquest article
(15 vots)

Aquest programa es pot organitzar durant els mesos de juny a setembre per les dates que vosaltres escolliu.

Us oferim un programa on conèixer aquests indrets més desconeguts a l'estiu.

Un territori excepcional que agrupa les més grans meravelles naturals de la Catalunya del Nord. Des de Prada fins a les altes fronteres d'Andorra, l'Arieja i l'Aude, entre 300 i 3.000 metres d'altitud, la diversitat de paisatges és única.

En total hi trobem sis reserves naturals –Conat, Eina, Jújols, Mentet, Noedes i Pi de Conflent- i cinc espais naturals catalogats –el llac de la Bollosa i el massís del Carlit, el circ dels estanys de Camporells, el llac de Lanós, les gorges de Carançà i el massís del Canigó.

Us oferim sis excursions per indrets insòlits i d'una bellesa excepcional.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: Trobada del grup a l'estació de tren de La Molina i passejada entre pins i avets
  Ens trobarem a l'estació de tren de la Molina i farem una curta caminada pels boscos centenaris de pins i avets de la Cerdanya. Allotjament en hotel familiar en habitacions dobles amb bany a la Cerdanya, amb accés a la sauna i a la piscina de l'hotel, ideal per relaxar-nos després de les caminades.

  Dia 2: De Vallsabollera al Puig de Dòrria pel torrent de la Tossa
  Aquest camí ens portarà primer per un frondós bosc i després per prats alpins fins a una atalaia amb vistes panoràmiques espectaculars de la Cerdanya. 5 h efectives a ritme suau.

  Dia 3: La reserva natural de la Vall d'Eina
  Recorregut molt agradable per una vall declarada Reserva Natural d'Eina creada l'any 1993. Conté un patrimoni natural que no té parió a la serralada pirinenca. Per l'orientació i la morfologia més aviat estreta, la vall d'Eina té un microclima que li aporta una flora especial. 4 a 5 h efectives a ritme suau. A la tarda anirem als banys termals de Dorres per gaudir de les qualitats de les seves aigües calentes sulfuroses.

  Dia 4: El llac de la Bullosa i el massís del Carlit
  Un itinerari circular per la zona lacustre glacial més important dels Pirineus Orientals i actualment espai natural catalogat. Un altiplà on es barregen llacs, prats i majestuosos cims en un ampli espai lluminós i obert. 4 a 5 h efectives a ritme suau.

  Dia 5: Les gorges de Carançà
  Avui serà el contrari del dia anterior i ens endinsarem a l'engorjat més profund i espectacular dels Pirineus Orientals. Una estreta vall que l'aigua ha anat esculpint a la roca al llarg dels anys i que podem visitar gràcies a les passeres i ponts metàl·lics que ens en faciliten l'accés. Un altre espai natural catalogat. 5 a 5.30 h efectives a ritme suau.

  Dia 6: Meranges i els estanys de Malniu
  Preciosa, tranquil·la i bucòlica passejada per la serra de Puigfarinós, amb una esplèndida vista panoràmica sobre la Cerdanya del sud. 3 h efectives a ritme suau. Acomiadament del grup i fi dels nostres serveis a l'estació de tren de La Molina.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Menys d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
 • Preus:

  Grup de 9 a 14 persones: 525 € per persona
  Grup de 6 a 8 persones: 595 € per persona
  Grup de 4 a 5 persones: 695 € per persona

  Suplement habitació individual: consulteu

 • Què inclou:

  - Guia de Giroguies per les 6 excursions
  - 5 nits d'allotjament en hotel familiar en habitacions dobles amb bany a Llívia
  - 5 esmorzars
  - Accés a la sauna i a la piscina de l'hotel, ideal per relaxar-nos després de les caminades
  - Una entrada als banys termals de Dorres
  - Organització tècnica GC 1695
  - L'IVA corresponent

 • No inclou:

  - Assegurança d'accidents, us la podem fer si no en teniu
  - Podem sopar al mateix hotel per 16 €
  - Tot el no especificat en l'apartat anterior

 • A tenir en compte: Els desplaçaments per fer les caminades es faran en cotxes particulars i es compartiran les despeses.
 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari