Senderisme per la Serra de Tramuntana

Valorar aquest article
(50 vots)

Aquest programa es pot organitzar per les dates que vosaltres escolliu a partir de 8 persones.
Recomanem els mesos de març, abril, maig, setembre, octubre i novembre.

Serra de Tramuntana

Les muntanyes mallorquines no tenen comparació. Especialment a la Serra de Tramuntana, la conjugació d'una natura esquerpa amb una geologia calcària, fa que el paisatge esdevingui fascinador, amb una bellesa característica, endolcida pel caràcter bonàs de les gents que hi viuen. Us oferim una selecció d'itineraris per la serra de Tramuntana que amb l'acompanyament dels nostres guies us faran viure uns dies fantàstics d'esbarjo i al mateix temps endinsar-vos a la natura, cultura i etnografia de la més gran de Ses Illes.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1 - Arribada a Sóller (tarda excursió a la Torre Picada)
  Arribada a Palma i desplaçament a l’hotel en transport privat. A la tarda proposem una excursió per la rodalia  del Port. La vall de Sóller compta amb una magnífica xarxa de camins públics empedrats, molts d'origen tardomedieval, que connecten amb els indrets més allunyats del nucli urbà i amb unes excel·lents vistes de l'entorn, presidit per les muntanyes de la serra d'Alfàbia, el barranc de Biniaraix i el puig Major de Son Torrella. En funció de l'hora, allargarem o escurçarem la ruta.
  Total recorregut 5,2 km. Desnivell: +185 m / -185 m.

  Dia 2 – Port de Sóller - Fornalutx - Sóller
  Es tracta d'una antiga ruta que unia els pobles habitats a la vall. El Port de Sóller, Fornalutx, Binibassí i Sóller. En el nostre camí cap a Fornalutx, ens creuem amb oliveres centenàries i en descendir cap a Sóller ens submergirem en el verd dels tarongers i llimoners. Finalitzarem a Sóller, conegut com un dels més bells pobles de Mallorca. Tornada a Port de Sóller en bus, tramvia o a peu si encara voleu caminar una mica més.
  Total recorregut 15,7 km. Desnivell: +600 m / -585 m.

  Dia 3 - Camí des Pintors (de Deià al Port de Sóller)
  Trasllat a Deià. Meravellosa senda costanera des de Cala Deià fins a Alconàsser passant pel pintoresc llogaret de Llucalcari amb la possibilitat de nedar si el temps ho permet (època estival) i amb un espectacular final sobre el Port de Sóller.
  Total recorregut: 12 km. Desnivell: +430 m / -610 m.

  Dia 4 - Barranc de Biniaraix (opció pujar al Puig de l'Ofre)
  Trasllat a Cúber. Ruta espectacular que combina el paisatge muntanyenc autèntic de la Serra de Tramuntana amb una de les obres més meravelloses construïdes amb la tècnica de pedra seca: el Barranc de Biniaraix. Opcionalment, es pot fer l'ascens al Puig de l'Ofre que ofereix unes vistes espectaculars de tota l'illa. Al final de la ruta trasllat a l’hotel.
  Total recorregut: 11,5 km. Desnivell: +135 m / -755 m. Si es puja al puig de l’Ofre, cal afegir 3,4 km i +200 m / -200 m.

  Dia 5 - Camí de s'Arxiduc
  Trasllat a Valldemossa. Possiblement una de les rutes més belles i completes que es poden realitzar a la serra de Tramuntana. L'arxiduc Lluís Salvador d'Habsburg i Lorena, a partir de la compra de diverses possessions a la zona de Valldemossa i Deià, bastí tota una sèrie de camins de ferradura per tal de contemplar el paisatge dominat per les muntanyes més altes de la serra i per l'omnipresent Mediterrània. El camí de s'Arxiduc recorre tota la carena dels cims de sa Talaia Vella, el puig Caragolí i davalla per la coma de Son Moragues. La ruta, a més d'interès paisatgístic, compta amb un gran valor cultural i etnològic, donat que s'hi troben un ermitori, basses de recollida tradicional d'aigua, forns de calç, rotlles de sitja i una casa de neu. En acabar, es proposa un breu itinerari per la vila de Valldemossa, una de les més belles i representatives de Mallorca. Trasllat de Valldemossa a l’hotel.
  Total recorregut: 12 km. Desnivell: +720 m / -720 m.

  Dia 6 - La marina de Vistamar i els miradors de l'arxiduc
  Trasllat a Valldemossa. Recorregut amb unes vistes espectaculars. La baixada cap al port de Valldemossa és tot un delit, continuant cap al petit embarcador de "s'estaca" i la guinda final, els diferents miradors, berenadors, boscos d'alzines, capelles, coves, bancs de pedra, ponts i altres elements relacionats amb l'Arxiduc Lluís Salvador d'Àustria (1847- 1915). Trasllat de Valldemossa a l’hotel.
  Total recorregut 12,7 km. Desnivell: +690 m / -670 m.

  Dia 7 - Tornada
  Després d’esmorzar, tornada a Palma en tren o bus a càrrec vostre.


 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida, Activitats per a famílies i amics
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
 • Grup mínim: 1 persona
 • Preus:

  890 € per persona per a un grup de 6 a 9 persones

 • Què inclou:

  - Guia acompanyant de Giroguies per les sortides de senderisme
  - Allotjament en hotel familiar al Port de Sóller, en habitació doble
  - 6 esmorzars
  - 6 sopars
  - Transport privat Palma - Port de Sóller (de l’aeroport o del port)
  - Transports interiors privats indicats en el programa
  - Organització tècnica
  - L'IVA corresponent

 • No inclou:

  - Transport d'anada/tornada a Palma de Mallorca
  - Pícnic per les caminades (es poden comprar en el mateix hotel o als comerços de la zona)
  - Suplement habitació individual si és possible: 174 €
  - Tot el no especificat en l'apartat anterior

 • Reserves:
  pre-reserves
Més en aquesta categoria: Cap d'Any a Formentera »

Deixa un comentari