Uzbekistan: Ruta de la seda

Valorar aquest article
(1 Votar)

BukharaProperes dates programades:


Podem organitzar aquest programa per altres dates que vosaltres escolliu, consulteu-nos.

Uzbekistan se situa al bell mig del recorregut que feien els comerciants de la ruta de la seda (Roma - Constantinoble - Xian). Travessarem amples i inhòspits deserts abans d'arribar a la suggerent Samarkanda, la que va ser centre del món durant segles. Ens perdrem pels laberints dels carrers de Khivà, la ciutat de les mil i una nits, feta de llegendes i de sorra.
Ens sorprendrà l'hospitalitat de la seva gent. Un país ple d'història amb sabor d'espècies. Un lloc on antigament s'intercanviaven alguna cosa més que teixits i provisions. Lloc d'intercanvi de coneixements, cultures de països llunyans i ciències. Un conte de les mil i una nits.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: Vol Barcelona - Tashkent
  Allotjament en hotel 4**** si s'arriba de matinada.

  Dia 2: Tashkent
  Excursió per Tashkent, una de les ciutats més antigues d'Àsia Central. Tot i que durant els temps d'Amir Timur l'actual capital d'Uzbekistan era una ciutat petita, ja era molt coneguda. Aquí paraven i trobaven refugi les caravanes que es dirigien a la Xina i Àsia Occidental. Visitarem la part antiga de la ciutat, el mercat local i el Metro de Tashkent (considerat una obra d'art).
  Allotjament en hotel 4****

  Dia 3: Khivà
  Vol a Urgench i trasllat a Khivà (30 km) una ciutat de conte materialitzada en realitat. Veurem molts monuments històrics i antigues cases de fang. Les curiositats històriques de Khivà es troben molt juntes, dins un territori petit, barrades per les muralles del barri d'Ichan-Kala, datat del segle XVIII. Aquesta "ciutat interior" de Khivà és la part més vella de la ciutat.
  Allotjament en hotel 4****

  Dia 4: Khivà - Bukhara
  Trasllat a Bukhara travessant el famós desert Kizil-Kum.
  Allotjament en hotel 4****

  Dia 5: Bukhara
  Després d'esmorzar, excursió per la sagrada Bukhara i visita als llocs emblemàtics: El Mausoleu dels Samànides (s. IX-X), perla de l'arquitectura d'Àsia central; El mausoleu Chashma Ayub (s. XII-XVI); La fortalesa més antiga de Bukharà, la ciutadella Ark; El conjunt Poi-Kalan (s. XII-XVI) amb una alçada de 46 metres i que va ser construït el 1127; La madrassa d'Ulugbek (s. XV) que es va construir en Bukhara el mateix any que en Samarkanda; El conjunt Lyabi-Hauz (s. XVI-XVII), que es compon de tres monuments: la Madrassa de Kukeldash (1568), el Khanako i la Madrassa de Nadir Divanbegui (1622).
  Allotjament en hotel 4****

  Dia 6: Bukhara - Samarkanda
  Visita a la residència d'estiu de l'emir de Bukhara (s. XIX-XX) als afores de la ciutat. Anomenada Sitora-i Mohi Hosa ("el palau de la lluna i les estrelles"). Després veurem la necròpolis del xeic sufí Bahaaddin Nakshbandi, que es considera la Meca d'Àsia Central. Trasllat a Samarkanda.
  Allotjament en hotel 4****

  Dia 7: Samarkanda
  Visitarem la plaça Registan (s. XV-XVII), la més espectacular d'Àsia Central. Registan significa "el lloc de sorra" i va sorgir com un centre d'artesania i comerç. Visita al mausoleu Gur-Emir (el sepulcre dels Timúridas), la mesquita Bibi-Khanim (s.XV) que va ser construïda per l'ordre de Tamerlan, el conjunt arquitectònic Shahi-Zinda (s. XII-XV), el nom del qual significa "el rei viu".
  Allotjament en hotel 4****

  Dia 8: Samarkanda – Tashkent
  Trasllat de Samarkanda cap a Tashkent.
  Allotjament en hotel 4****

  Dia 9: vol Tashkent – Barcelona
  Esmorzar i trasllat a l'aeroport. Sortida de Tashkent cap a Espanya.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida, Rutes temàtiques, Rutes Culturals
 • Nivell: FÀCIL - Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400m
 • Grup mínim: 2
 • Preus:

  Grup de 8 o més persones: 1.080 €
  Grup de 4 a 7 persones: 1.270 €
  Grup de 2/3 persones: 1.495 €

 • Què inclou:

  - 8 nits d'allotjament en hotels 4****.
  - 8 mitges pensions (esmorzars i sopars).
  - Guia local de Giroguies de parla castellana.
  - Transports interns especificats en el programa en vehicle privat.
  - Entrades especificades en el programa.
  - 1 litre d'aigua mineral per persona i dia.
  - Organització tècnica.
  - Impostos.

 • No inclou:

  - Vol internacional a Tashkent.
  - Vol nacional a Urgench (aprox. 85 €).
  - Visat d'entrada a Uzbekistan.
  - Propines.
  - Tot el no especificat a l'apartat "inclou".

 • A tenir en compte:

  Suplement habitació individual: 185 €

  Per viatjar a Uzbekistan s'ha d'obtenir el corresponent visat.

  Podem organitzar aquest programa per altres dates que vosaltres escolliu, consulteu-nos.

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari