Senderisme al Nepal: volta als Annapurnes

Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest programa es pot organitzar per les dates que vosaltres escolliu dels mesos d'abril, maig, octubre o novembre, a partir d'una persona.

Nepal és el país per excel·lència per practicar el senderisme. En la realització d'aquest trekking gaudirem d'una gran diversitat de paisatges, cultures i religions, a més de poder admirar alguns dels cims més alts de l'Himàlaia. Passarem del clima subtropical, amb verdes terrasses d'arròs, al clima gairebé desèrtic característic del Nord del Himàlaia a la regió del Mustang. Caminarem per l'engorjat més profund de la terra, el Kali Gandaki, aquest riu que provinent del Tibet discorre entre muntanyes de més de vuit mil metres (Dhaulagiri i Annapurnes).També podrem visitar el temple de Muktinath, el segon centre de peregrinació hinduista més important del país

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: Arribada a Katmandú
  Trobada amb el nostre guia i trasllat a l'hotel. Farem un breu resum sobre les formalitats necessàries i la resta del programa. depenent de l'hora d'arribada tindrem opció de visitar santuaris propers o tenir el dia de descans.

  Dia 2: Katmandú - Beshishahar (823 m) – Ngadi (880)
  A través d'un escenari rural preciós, trasllat a Beshishahar. Al llarg del camí tindrem l'oportunitat de gaudir de la veritable vida rural de Nepal i dels nepalesos.
  Beshishahar és el centre oficial del districte Lamjung. Aquesta regió era una de les més poderoses de l'antic Nepal (en l'època que hi havia 46 regnes 24 a l'oest i 22 a l'est) entre els segles XV i XVIII.
  Començarem el camí a través de terres de cultiu entre turons i amb cases predominantment habitades per castes hindús. La senda ens duu a Khudi, allà creuarem el riu i anirem cap a Bulbule i mes tard a Ngadi. Ngadi és un petit poblet dels Manang, que era un assentament d'hivern quan no hi havia trekking (fins a 1951 Nepal no va obrir les seves fronteres als estrangers). Unes 7 hores de marxa. Pensió completa i allotjament en lodge

  Dia 3: Ngadi - Jagat (1314 m)
  El camí comença amb una agradable pujada a Bahundanda (el pujol dels Bramans). Aquest ens duu a través de boscos i arrossars. El llogaret Bahundanda està en l'altiplà d'un pujol, amb una altitud de 1311 m, entre 2 comunitats Gurung. Des de Bahundanda la pista descendeix i creua el riu Marshyangdi amb multitud de rierols de muntanya. Després de creuar el riu Marshyangdi la vall comença a estrènyer-se. Aquí el camí ha estat esculpit en el vessant rocós. En un estret congost de roques i arbres hi ha Jagat (1342m.) amb algunes cases i una escola. El nom Jagat es deriva de les cases de duanes que antigament regulaven el tràfic de sal amb el Tibet. Unes 6 hores de marxa. Pensió completa i allotjament en lodge

  Dia 4: Jagat - Dharapani (1943 m)
  El camí passa per una sèrie d'atractives cascades dintre d'un bosc a mesura que ens acostem a Chamche. Des de Chamche després d'una petita pujada estarem a Taal (que significa llac), fa molt temps un lliscament de terres va tapar aquí el riu formant aquest llac. Actualment només queda el jaç del riu, amb una magnifica cascada. Aquí comença el districte de Manang. Continuarem caminant, la vall s'estreny de nou i arribarem a Dharapani. Aquí hi ha un lloc de control policial, la gent d'aquí són principalment tibetans i Manangis. La vila principal està a uns 5 minuts caminant amb un monestir i una escola. Unes 5 hores de marxa. Pensió completa i allotjament en lodge.

  Dia 5: Dharapani - Chame (2713 m)
  Després de mitja hora de camí des de Dharapani entrarem a Bargachhap (lloc de carnissers, 2100 m) i et sentiràs com si haguessis entrat en una altra zona ecològica. Fa mes fred i l'aire és sec. Des d'aquí podem veure el cim del Annapurna II. Continuem el trekking cap a Lattamarang (2454 m) i fins a Chame que és el centre oficial del districte de Manang. També ens ofereix una bonica vista del Mt. Lamjung. El llogaret va ser construït sota un imponent penya-segat a la riba del riu Marshyangdi. Unes 5 hores de marxa. Pensió completa i allotjament en lodge.

  Dia 6: Chame - Brathang - Pisang (3200 m)
  Creuarem el riu Marshyangdi i continuarem a través d'un preciós bosc de pins i avets. Finalment el camí ens duu a Brathang envoltat d'un bonic jardí de pomeres.A Brathang hi habitaren els Khampas Tibetants (Guerrers). Seguim avançant per creuar de nou el riu Marshyangdi. Des d'aquí comença Manang (Neshyang per als locals). Aquest lloc es diu Sorgadwari en Nepalí i Paungi Dadndi en Gurung (que significa porta al paradís). Pujarem a través de pinedes amb una esglaiadora vista de l'Annapurna. Finalment arribarem a Pisang on el nucli principal amb el seu monestir està a l'altre costat del riu a uns 12 minuts. Unes 5,5 hores de marxa. Pensió completa i allotjament en lodge.

  Dia 7: Pisang - Gyaru (3670 m)
  Després d'esmorzar, iniciarem el camí cap a Gyaru.El camí puja gradualment al llarg de la vall de Marshyangdi. En el camí, tindrem magnifiques vistes de l'Annapurna.
  Arribarem al poble de Gyaru, un poble medieval de cases de pedra sobre la vall de Marshyandi. Visitarem el monestir.Unes 3,30h de marxa. Pensió completa i allotjament en lodge

  Dia 8: Gyaru - Ngawal (3657 m) - Braga (3450 m) - Manang (3540 m)
  Ens aixecarem aviat per veure el sol sortir sobre les crestes de l'Annapurna. Esmorzarem i sortirem cap a Manang.
  Bonics paisatges ens duen als pobles de Nawal i Braga. A Nawal i Braga visitarem monestirs. El monestir de Braga té una història de 600 anys d'antiguitat. El monestir es divideix en 4 parts, una d'elles està prohibida a les dones. Després de 40 minuts caminant des de Braga arribarem a Manang. Manang és impressionant per les precioses vistes que ens ofereix: Annapurnes II, IV i III, Gangapurna, la glacera, el seu llac i la formidable cara nord del Tilicho.
  Unes 5,30h de marxa. Pensió completa i allotjament en lodge

  Dia 9: Manang (dia de descans)
  La manera de vida tibetana és predominant a Manang, les dones duen vestits anomenats Chubu i collarets de turquesa i corall i, els homes solen dur un tros de turquesa penjant de la seva orella donant-los un aire 'pirata' i fidel a la seva fera reputació. Els límits de les ciutats estan marcats per chortens (monuments budistes). Hi ha rodes d'oració muntades a les parets i els mantres Om Mani Padme Hum esculpits repetidament en pedres d'oració.Podem pujar cap a la glacera del Gangapurna per gaudir de la vista de tota la vall o simplement quedar-nos descansant, gaudint de la paradisíaca panoràmica o anar a visitar els monestirs.Pensió completa i allotjament en lodge

  Dia 10: Manang – Thorang Phedi (4216 m)
  El camí ens duu a través de pastures altes fins a Thorang Phedi i ens van acompanyant les espectaculars vistes dels Annapurnes, Gangapurna, Rock Noel, Thorang peak, Chulu est i oest, Yakawa Kang i molts més. Unes 5 hores de marxa. Pensió completa i allotjament en lodge

  Dia 11: Thorang Phedi - Muktinath (3802 m)
  Sortirem aviat al matí per evitar el vent en el coll i també per reservar una mica de temps per possibles retards. El coll del Thorang La (5416 m) és el punt més elevat d'aquest tresc i ens dona entrada a la vall del Kali Gandaki.
  Cansats però ja més tranquils, arribarem a Muktinath. El nom Muktinath, Déu de salvació, és el nom d'un Déu hindú. Muktinath és un lloc sagrat per a tots els devots. Aquí cada any milers de devots de Nepal, Índia i Tibet vénen a visitar aquest lloc per la salvació i purificació en la qual creuen. La història ens conta que molts reis d'Àsia van visitar aquest lloc per meditar-hi. Muktinath està emmarcat per Mt. Nilgiri i Mt. Tilicho al sud-est, Dhaulagiri al sud-oest i el pic Thorang i Yakawa Kang al nord.
  Unes 7 hores de marxa. Pensió completa i allotjament en lodge

  Dia 12: Muktinath - Jomsom (2780 m)
  Descendim durant una hora i mitja cap al poble de Kagbeni que situat a 2907 m és un dels llocs de la vall més important des de fa segles. Va ser fundat al voltant del segle XIV i era un punt de control de l'època i encara segueix sent a dia d'avui l'entrada a l'Alt Mustang. Hi ha un monestir, un control de policia i una oficina de ACAP (Annapurna conservation area project). Després de la visita continuarem fins a Jomsom a través del riu Kali Gandaki, buscant un Saligram (un tipus de fòssil que només es troba en aquest riu i en una zona limitada). Dinarem a Jomsom i tindrem temps lliure a la tarda per visitar els pobles propers o descansar.
  A Jomsom passarem la darrera nit del tresc i és l'ocasió de gaudir de la festa de comiat dels amics sherpes que ens han acompanyat. Unes 4 hores de marxa. Pensió completa i allotjament en lodge

  Dia 13: Jomsom – Pokhara
  Vol de 35 minuts a Pokhara, una de les ciutats més boniques del Nepal, situada a 800 m sobre el nivell del mar a la vora del llac Phewa. Tindrem una estona lliure per visitar la ciutat.
  Allotjament en hotel. Inclòs esmorzar

  Dia 14: Pokhara - Katmandú
  A primera hora trasllat al mirador de Sharangkot, on podrem contemplar un dels més impressionants paisatges de l'Himàlaia. És un dels millors miradors per disfrutar de la vista completa de la regió de l'Annapurna. Després ens traslladarem el tenple Bindhyavashini, temple hinduista i molta semblança a Pasupatinath però més petitó. Visitarem la cascada de David i el camp de refugiats tibetants on es troba el monestir. Per la tarda, trasllat a l'aeroport per agafar vol cap a kathmandú.
  Allotjament en hotel. Inclòs esmorzar

  Dia 15: Kathamandú (visita Pasupatinath i Bhaktapur)
  Després d'esmorzar, anirem cap a Pasupatinath. Aquesta població al costat del riu Bagmati, els hindús incineren els cossos dels seus èssers estimats ja que és un lloc sagrat per a ells. Visitarem el temple principal. Després visitarem el poble de Bhaktapur. És la tercera capital de la vall, també coneguda com la ciutat dels debots. Sens dubte, és el millor exemple d'un museu viu, per la quantitat de temples i monuments a l'aire lliure. Al igual que Patàn, Bhaktapur també va ser declarat per la UNESCO, Patrimoni de la Humanitat.
  Després de la visita, tornarem cap a Kathmandúi.
  Allotjament e hotel. Inclou esmorzar.

  Dia 16: Kathmandú - Barcelona
  A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport de Kathmandú per agafar el vol de tornada a casa
  (segons el vol, el dia d'arribada a casa serà el dia següent)

  *Nota: Aquestes dades són orientatives, i per tant podran ser modificats en funció de les necessitats i eventualitats que es puguin presentar

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida
 • Nivell: EXIGENT - Rutes on cal estar acostumat a realitzar esforços físics mantinguts. Distància diària de fins a 20 km i desnivells fins a 1000 m
 • Grup mínim: A partir d'1 persona
 • Preus:

  A partir de 6 persones: 1.382 € per persona
  De 2 a 5 persones: 1.570 € per persona
  Si el grup és de 15 persones o més, us acompanyarà un guia des de Barcelona

  Durant tot el recorregut tindrem un guia de parla castellana

 • Què inclou:

  - Guia sherpa de senderisme (de parla castellana) i portejadors
  - Visites guiades en castellà a la vall de Katmandú
  - Trasllat a l'aeroport - hotel - aeroport
  - Allotjament en hotel **** a Kathmandu i Pokhara en hab. doble amb esmorzar
  - Pensió completa en lodges durant els dies de senderisme
  - Transport per carreterea en vehicle privat des de Kathmandú a Besisahar / Bulbule
  - Vol Jomsom / Pokhara / Katmandú (Taxes incloses)
  - Taxes d'entrada al Parc Nacional dels Annapurnes
  - Assegurança i despeses de tots els treballadors locals
  - Taxes d'entrada a les ciutats i monuments

 • No inclou:

  Vols internacionals fins Katmandú
  - Assegurança d'accidents i assegurança de viatge
  - Dinars i sopars a Kathmandu i Pokhara
  - Suplement habitació individual 275 €
  - Propines
  - Taxes de sortida d'aeroport
  - Tot el no especificat en l'apartat 'EL PREU INCLOU'

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari