Circuit panoràmic dels Annapurnes i Daulaghiris

Valorar aquest article
(3 vots)

Podem organitzar aquest programa per les dates que vosaltres escolliu (durant els mesos recomanats: març - abril - maig - octubre - novembre) a partir d'1 persona.

Aquest circuit també conegut com Poon Hill trekking, és una destinació molt popular per als viatgers que tenen menys dies per gaudir del Nepal o per a aquells que volen realitzar un tresc panoràmic sense problemes amb l'alçada. La panoràmica que veurem durant el tresc serà: la Muntanya Daulagiri , 3 pics de Nilgiri i tots els pics de Annapurna , Lamjung i Macchapuchhare (Fishtail). Aquest programa també ens ofereix una experiència per conèixer la cultura nepalesa i el tipus de vida tradicional a l'Himàlaia del Nepal .

Informació addicional

 • Itinerari:

  DIA 1: SORTIDA DEL VOL A KATHMANDÚ

  DIA 2: KATHMANDÚ
  Trobada amb el nostre guia i trasllat a l'hotel. Farem un breu resum sobre les formalitats necessàries i la resta del programa. Allotjament en hotel (DE)

  DIA 3: SWAYAMBHUNATH - BASANTAPUR - ASON BAZAR
  Esmorzar i trasllat a Swayambhunath. Després de la visita a a Swayamhunath, anirem cap a Durbar Square o Basantapur, on podrem admirar la gran quantitat de temples i palaus, incloent el Gaddi Baithak Durbar (un palau construït el 1908), Basantapur Durbar (l'edifici principal del vell palau reial), Kumari Chowk (la residència de la Deessa Viva) i Kumari Bahal (on la seva família resideix).
  A la tarda retorn a l'hotel caminant pel mercat local de Ason basar, un lloc per barrejar-se amb la gent local. Allotjament en hotel (DE)

  DIA 4: KATHMANDÚ / POKHARA (vol) / BIRETHANTI (amb cotxe) / TRESC A ULLERI 1950 m
  Esmorzar i trasllat a l' aeroport de Kathmandú per agafar el vol cap a Pokhara.
  Des de Pokhara, ens traslladarem amb vehicle cap a New Bridge, on començarem el nostre tresc. Birethanti és un petit poble creat pels negocis fa molts segles, quan les caravanes de sal recorrien Nepal al llarg de la ruta de Mustang (frontera Tibet - Nepal), aquesta era una de les principals rutes dels comerciants. Podrem gaudir d'una bonica vista del pic Fishtail.
  De Birethanti, el camí va per una bonica vall cap Ulleri. Pel camí, ja podrem tenir una primera panoràmica del Mt Annapurna sud i Mt Hium Chulu. Allotjament en lodge (PC )

  DIA 5: ULLERI / GOREPANI 2874M (4 hores de tresc)
  Esmorzar al lodge i començarem el tresc cap al nostre següent camp, poble de Gorapani que està situat en un turó de 2874m, i ens oferirà les vistes dels pic Annapurna i Daulaghiri. Allotjament en lodge (PC )

  DIA 6: GOREPANI / POON HILL ( 3210 M. ) / GOREPANI
  Aquest dia matinarem i anirem al mirador per excel·lència dels Annapurnes. Des d'allà veurem desaparèixer els estels i com la sortida del sol comença a il·luminar les muntanyes. Després, tornarem a l'hotel per un bon esmorzar. La resta del dia lliure. Allotjament en lodge (PC )


  DIA 7: GOREPANI / TAADA PAANI
  Després d'esmorzar començarem a caminar . Les vistes són impressionants, com les que hem vist des del mirador del Poon Hill. El camí puja poc a poc fins un turó i passa per una bella jungla de rododendres i pins fins Taada Paani. Es podran contemplar les vistes de l'Annapurna South i Hium Chuli i el bell pic de Machapucchare. Allotjament en lodge (PC )

  DIA 8: TAADA PAANI/ GANDRUNG
  De Taada Paani el camí baixa contínuament fins Gandruk amb vistes a la muntanya Fishtail i Annapurna South . Dinarem al poble de Gandruk i tindrem la tarda lliure per passejar pels voltants o descansar.
  Allotjament en lodge (PC)

  DIA 9: GANDRUNG / BIRETHANTI / POKHARA ( 4.30 hores de tresc)
  Baixarem directament fins Birethanti, on ens recolliran per portar-nos a Pokhara.
  Pokhara és una de les ciutats més boniques del Nepal. Situada al costat del llac Phewa a 800 m sobre el nivell del mar, la seva temperatura és sempre més càlida que a Kathmandú . Allotjament en hotel (DE)

  DIA 10: POKHARA - KATHMANDU ( vol )
  A primera hora del matí trasllat al mirador de Sharangkot, on podrem contemplar un dels més impressionants paisatges de l'Himàlaia. Sarangkot és un excel.lent mirador per gaudir d'una vista completa de la regió de l'Annapurna. Finalitzada la visita, trasllat al temple de Bindhyavashini. El temple és com una petit Pasupatinath per a la gent de Pokhara. A continuació visitem la cascada de David.
  A Pokhara es troba un monestir de refugiats Tibetans.
  Dinarem a la vora del llac de Pokhara i a la tarda ens traslladarem a l'aeroport de Pokhara per agafar el vol que ens tornarà a Kathmandú. Allotjament en hotel (DE)

  DIA 11: KATHMANDU / PASUPATINAH / BHAKTAPUR / BOUDHANATH STUPA
  Esmorzar i sortida cap al temple de Pasupatinath, lloc sagrat per als hinduistes. Visitarem el temple principal.
  A continuació visitarem el poble medieval de Bhaktapur, situat a 15 Km de Katmandú, també coneguda com "la ciutat dels devots". Bhaktapur va ser declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat.
  A la tarda visitarem el santuari budista de Bodhanath, és una de les stupes més grans del món. Allotjament en hotel (DE)

  DIA 12: KATHMANDÚ / ESPANYA
  Dia lliure fins l'hora del trasllat a l'aeroport per agafar el vol amb destinació Espanya (E)

  DIA 13: Arribada

  DE: Dormir i esmorzar PC: Pensió complerta E: Esmorzar

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Dates: Aquest itinerari es pot realitzar durant tot l'any
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
 • Grup mínim: A partir de dues persones
 • Preus:

  PREU PER PERSONA:

  Grup 2 persones:
  1.050 €
  Grup 4 persones:
  1.030 €
  Grup 6 persones:
  990 €
  Grup 8 persones:
  970 €
  Grup 10 persones:
  960 €
  Grup 12 persones:
  940 €
  Grup 14 persones:
  925 €
  Grup 16 persones:
  850 €

 • Què inclou:

  Guia local de Giroguies de parla castellana
  Visita de Katmandú amb un guia de parla castellana
  4 nits d'hotel 4**** a Katmandú amb esmorzar
  1 nit d'hotel 4**** a Pokhara amb esmorzar
  Allotjaments en règim de pensió complerta durant el tresc
  Vol Katmandú - Pokhara i Pokhara - Katmandú
  Desplaçaments a/des de els aeroports
  Transport en vehicle privat , Pokhara - Birethanti - Pokhara
  Portejadors durant el tresc
  Assegurança i totes les despeses dels guies locals
  Taxes d'entrada al parc Nacional d' Annapurna i Permís de TIMS

 • No inclou:

  Vols Espanya – Nepal – Espanya (Preu a data 02 de desembre 2015: 590€)
  Visat de Nepal
  Taxes de sortida aeroport
  Propines
  Àpats no especificats en el programa
  Despeses personals i en general, el no esmentat en "INCLOU"

 • A tenir en compte:

  - Per poder realitzar aquesta sortida és imprescindible disposar del carnet de la FEEC o equivalent.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari