Kilimanjaro - Ruta Marangu

Valorar aquest article
(8 vots)

Kirguistan


Aquest programa es pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu, excepte els mesos d'abril i maig per ser època de pluges, a partir de dues persones.

El Kilimanjaro és la muntanya més alta d'Àfrica però, independentment de la seva alçada, la figura d'aquest volcà amb neus perpètues està present en moltes de les imatges que podem veure de la sabana africana i això li dóna un exotisme especial. Trobarem durant la seva ascensió una varietat de paisatges, flora i fauna que difícilment oblidarem. 
Aquest programa és per fer l'ascens al Kilimanjaro per la RUTA MARANGU, que està equipada amb refugis.
Si volem aconseguir una bona aclimatació, recomanem pujar abans el cim del Mt. Meru de 4.566 m, un altre volcà que disposa d'una ruta equipada amb refugis i on el primer dia es camina pel parc natural d'Arusha entre búfals, elefants, girafes, micos i altres mamífers de la sabana africana.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Ruta Marangu:

  Dia 1: Sortida del vol internacional.

  Dia 2: Arribada a Tanzània, recepció a l'aeroport i desplaçament en vehicle a l'hotel de Moshi.

  Dia 3: MOSHI - MANDARA
  Sortida amb cotxe cap a l'entrada Marangu del Parc Nacional de Kilimanjaro, situat a uns 1860 m. Començarem a caminar, a través d'un bosc, semi tropical de cedres, ginebres i arbres plens de líquens i molsa. El recorregut serà d'unes 4 hores aproximadament cobrint un total de 9 km fins al refugi de Mandara a 2.744 metres i prop del Cràter de Maundi.

  Dia 4: MANDARA - HOROMBO.
  Sortirem d'hora cap al refugi d'Horombo. L'etapa serà d'unes 5 hores per cobrir els 4 km que separen els dos refugis. Es tracta d'una etapa en la qual podrem gaudir d'unes vistes magnífiques dels pics de Kibo i Mawenzi. Arribada al refugi d'Horombo situat a uns 3.761 metres.

  Dia 5: HOROMBO
  Jornada d'aclimatació on caminant a poc a poc anirem cap a les "Zebra Rocks" i fins al refugi Mawenzi arribant fins a 4600 m.

  Dia 6: HOROMBO - KIBO
  Després de l'esmorzar, sortirem cap al refugi de Kibo. El camí passa per les faldes del Mawenzi abans d'arribar a un paisatge lunar. Avui recorrerem 13 km en aproximadament unes 6 hores i arribarem a 4.732 metres d'altitud. Durant la nit farà molt fred existint fins i tot la possibilitat de nevades.

  Dia 7: KIBO - PIC UHURU - HOROMBO
  Ens aixecarem a la mitjanit de camí cap al cim. Etapa d'unes 5 hores i sens dubte la més dura de totes fins a arribar a la Gillman's Point de 5.861 metres d'altitud. Des d'aquí i si ens és possible físicament, pujarem fins al punt més alt del Kilimanjaro, el Pic Uhuru (5.896 m) a 2 hores de camí. El Pic Uhuru és el punt més alt d'Àfrica. Un cop hàgim descansat, iniciarem el descens fins al refugi d'Horombo.

  Dia 8: HOROMBO – MARANGU - MOSHI
  Després de l'esmorzar, descens fins al Parc Nacional de Marangu. Un cotxe amb xofer que ens estarà esperant ens portarà a l'Hotel de Moshi.

  Dia 9: Matí lliure a Moshi per fer compres personals i a la tarda transport a l'aeroport per agafar el vol internacional de tornada.

  Dia 10: Arribada del vol internacional.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida
 • Nivell: EXIGENT - Rutes on cal estar acostumat a realitzar esforços físics mantinguts. Distància diària de fins a 20 km i desnivells fins a 1000 m
 • Preus:

  Consulteu-nos

 • Què inclou:

  - Guia de muntanya titulat
  - Allotjament en règim de pensió completa en els refugis del Kilimanjaro
  - Hotel amb esmorzar a Moshi
  - Transports terrestres interiors
  - Porteig del material personal
  - Permís i taxes d'estada al Parc Nacional del Kilimanjaro
  - Assessorament en temes de muntanya i del material necessari
  - Revisió mèdica cada matí d'ascens: test d'oxigen per saber si s'està aclimatant bé

 • No inclou:

  - Vol Espanya - Tanzània - Espanya
  - Visat (50 USD)
  - Propines
  - Assegurança
  - Tot el que no està especificat a l'apartat anterior

  Opcional:

  - Ascensió a través del Parc Nacional d'Arusha als cims del Mt. Little Meru de 3.820 m i el Mt Meru de 4.566 m. Una ruta de 4 dies abans d'anar cap al 'Kili' per aconseguir una millor aclimatació que inclou el transport, guia i portadors, pensió completa en refugis i 1 nit més d'hotel a Moshi. (consulteu-nos preu)

  Preu Mt Meru (4 dies 3 nits): Consulteu-nos

  - 3 dies de safari (2 nits) pels PN del llac Manyara, Ngorongoro i Serengeti (2 nits) incloent totes les entrades als PN i allotjament.

  Preu safari: Consulteu-nos

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari