KHOPRA: un tresc diferent per veure les millors vistes de la regió dels Annapurnes

Valorar aquest article
(8 vots)

Aquest programa el podem organitzar per les dates que escolliu, des de mitjans de març fins a finals de juny i de finals de setembre fins a mitjans de desembre, a partir de dues persones.

La carena de Khopra, es troba al cor de la regió dels Annapurnes, i és una de les rutes de tresc més exòtiques i interessants d’aquesta regió.

Les vistes que en podrem gaudir, són similars a les que es veuen des del Poon Hill però, aquesta ruta, s’ha obert recentment al turisme pel qual ens deixarà gaudir de les millors vistes amb tranquil·litat i sense aglomeracions.

Aquest és un tresc per aquelles persones que el Nepal els fa respecte perquè pensen que és per senderistes experts, sense deixar d’oferir-nos tots els elements d’un tresc clàssic: pobles rurals, fauna, vistes panoràmiques de les muntanyes i una àmplia gamma de paisatges forestals, des de boscos fins a prats alpins.

L’allotjament del tresc es farà en allotjaments rurals (lodges) i hotels de tres estrelles a les ciutats.

Durant el tresc podrem veure el Dhaulagiri (8.167 m), Nilgiri (7.061 m), Bharha Shikhar (7.647 m), Annapurna I (8.091 m), Annapurna Sud (7.219 m), Hiunchuli (6.434 m), Fishtail (6.997 m), Annapurna II (7.937 m) Annapurna IV (7. 525 m), Lamjung Himal (6.983 m). Podrem veure altres muntanyes famoses d’aquesta àrea, el que significa que aquest tresc ens proporcionarà una experiència inoblidable.

Si vols fer un dia més de tresc, hi ha l’opció d’anar fins al llac de Khayer Tal i el temple de Khayer Barah, on l’allotjament serà en campament, ja que no hi ha cap més opció.

Informació addicional

 • Punts forts:

  • Veure algunes de les millors arquitectures medievals, temples, monestirs i pagodes. Algunes són Patrimoni de la UNESCO.
  • Visita de Pokhara, una de les destinacions turístiques preferides de Nepal.
  • Gaudir de l'exuberant naturalesa de la regió de l'Annapurna
  • Experimentar les diversitats culturals.
  • Experimentar l'estil de vida de muntanya i de l'hospitalitat de les ètnies Magar i Gurung.
  • Gaudir de les vistes del capvespre i l'alba des de diversos miradors famosos.
  • Admirar des de sobre els núvols els magnífics panorames del Dhaulagiri i dels Annapurnes.
  • Gaudir dels magnífics paisatges de Pokhara i tota la serralada.

 • Itinerari:

  Dia 01: ARRIBADA A KATMANDÚ
  Dia 02: KATMANDÚ / POKHARA (vol) / HILE / ULLERI
  Dia 03: ULLERI A GHOREPANI
  Dia 04: EXCURSIÓ A POON HILL I TRESC A SWANTA
  Dia 05: TRESC A CHISTIBUNG SUPERIOR
  Dia 06: TRESC A KHOPRA RIDGE
  Dia 07: EXCURSIÓ AL LLAC DE KHAYER
  Dia 08: TRESC A DOBATO
  Dia 09: TRESC A TADAPANI
  Dia 10: TRESC A GHANDRUK I LANDRUK
  Dia 11: TRESC A L'AUSTRALIAN CAMP
  Dia 12: TRESC DE L'AUSTRALIAN CAMP A NAUDANDA I A SARANGKOT
  Dia 13: EXCURSIÓ I TRASLLAT A POKHARA
  Dia 14: TRASLLAT POKHARA - BADIPUR – KATMANDÚ
  Dia 15: TORNADA

  ITINERARI detallat:

  DIA 01: ARRIBADA A KATMANDÚ
  El nostre personal l'estarà esperant a l'aeroport internacional de Katmandú per a rebre'l amb una tradicional benvinguda. Després de registrar-se a l'hotel i refrescar-se, el guia del circuit l'informarà sobre tots els detalls del programa. Depenent de l'hora d'arribada, tindrà l'opció de visitar els santuaris pròxims o descansar.

  Dia 02: KATMANDÚ / POKHARA (vol) / TRASLLAT A HILE / TRESC A ULLERI
  Vol de 40 minuts, 2 hores en vehicle i 2 hores de caminada.
  Al matí ben d’hora, ens dirigim a l'aeroport per agafar un vol domèstic a Pokhara. És un vol curt, d’uns quaranta minuts. Arribada a Pokhara i després en vehicle fins a Birethanti, el punt d'inici del tresc. Birethanti està a 42 quilòmetres de Pokhara i és un petit poble que es va crear per fer negocis en l'època del comerç de sal entre Nepal i el Tibet a través de la ruta pel Mustang. En aquell moment, era un dels principals punts on les caravanes de comerciants passaven la nit. També té una bona panoràmica del Machapuchare (Fishtail o Cua de Peix).
  La pista forestal continua fins a Hile i passa per una agradable i estreta vall que ens mostra la vida real de la majoria dels nepalesos que viuen en les zones rurals del país.
  Deixem el nostre vehicle, i després de caminar uns 25 minuts, ens aturem per dinar a Tikhe Dunga, un lloc agradable on tots els senderistes que van a Ghorepani hi fan una parada. Després d'unes 2 hores de relaxació i d'un bon dinar, iniciem la segona fase de la caminada, que és només d'una hora i mitja fins al poble d'Ulleri. És un poble de Poon Magars, un dels grups ètnics de Nepal. L'Annapurna Sud i el Hium Chuli entren en escena. Esmorzar, dinar i sopar.

  Dia 03: TRESC D'ULLERI A GHOREPANI
  Caminada d'unes 5 hores.
  Després d'esmorzar, començarem la caminada per un bosc ple de nerets i pins, amb una vista de l'impressionant pic del Machapuchare. El poble de Ghorepani es troba en un turó, a una altura de 2.870 m i és una de les destinacions més famoses pels excursionistes per la seva excepcional vista panoràmica de les muntanyes de l'Annapurna, el Dhaulagiri, el Lamjung Himal, el Machapuchare, el Nilgiri i molts altres petits pics que s'estenen entre l'Annapurna i el Dhaulagiri.
  Nit a casa d'hostes. Esmorzar, dinar i sopar.

  Dia 04: EXCURSIÓ A POON HILL 3.210 m I TRESC A SWANTA
  Caminada d'unes 5 hores.
  Aquest dia anirem al mirador de Poon Hill. D'hora al matí, abans d'esmorzar, caminarem fins al mirador de Poon Hill per a gaudir de l'alba. Començarem al voltant de les 5 del matí per a arribar al mirador, en uns 45 minuts. Val la pena llevar-se tan aviat per poder contemplar com l'horitzó oriental s'il·lumina i les estrelles comencen a desaparèixer darrere dels enlluernadors Annapurnes. Les vistes des d'aquí són indescriptibles.
  Després tornem a l'allotjament per prendre un bon esmorzar, i començar la nostra caminada. La caminada des de Ghorepani, baixa per una jungla de nerets amb belles vistes del Dhaulagiri, el Tukche i l’Hiumchuli. Les primeres tres hores del camí són de baixada, després i durant una hora, per planer, travessants pobles i boscos dispersos fins a arribar al poble de Swanta. La verda vall de Swanta es troba en la falda de l'Annapurna Sud i el Nilgiri, un lloc perfecte per a passar la nit abans de pujar a Khopra. Esmorzar, dinar i sopar.

  Dia 05: TRESC A CHISTIBUNG SUPERIOR
  Caminada d'unes 4 hores.
  El camí des de Swanta fins a Chistibung (en algun mapa de tresc també és conegut per Dhankharka), inicialment és planer amb alguna secció de descens; no obstant això, el tram final és força costerut fins a arribar a Chistibung. Aquesta àrea són les pastures dels pobles de Gandruk, Tadapani, Chitre, Tatopani, etc. Pel camí podrem veure el vol del colorit Lophophorus (Danphe), l'ocell nacional de Nepal, també veurem en els punts alts, en les crestes cobertes d'herba i al voltant del nostre camí el Tar de l'Himàlaia (un parent de la cabra salvatge). Arribarem aquí a l'hora de dinar i gaudirem de migdia de descans. Esmorzar, dinar i sopar.

  Dia 06: TRESC A KHOPRA RIDGE
  Caminada d'unes 4 hores.
  Després d'esmorzar, comencem el dia novament amb una pujada constant a través de prats i pastures alpines fins a Khopra. A mesura que ens acostem a Khopra Ridge, si el clima ho permet, hi ha una vista del cim de l'Annapurna Sud. L'àrea ofereix impressionants vistes del Dhaulagiri, el Nilgiri i de l’Annapurna Sud. Després de dinar, opcionalment, es pot fer una curta excursió a Khopra Ridge, on hi ha un mirador amb vista al congost del riu Kali Gandaki, el congost més profund del món. Esmorzar, dinar i sopar.

  Dia 07: EXCURSIÓ AL LLAC DE KHAYER
  Caminada d'unes 6 a 7 hores.
  Comencem d'hora al matí, al voltant de les sis, cap al llac Khayer des d'on podem gaudir d'excel·lents vistes de l'Annapurna i les muntanyes circumdants. És considerat com un llac sagrat pels hindús que creuen que banyar-se en el llac els ajudarà a aconseguir el Nirvana. L'hinduisme i el budisme coexisteixen a Nepal i podem veure diversos santuaris hindús i budistes a vora del llac. Els budistes creuen que banyar-se en el llac és un pecat i això enfureix als "nagas", les deïtats de les serps, que poden causar un desequilibri en l'entorn saludable de la zona. Esmorzar, dinar i sopar.

  Dia 08: TRESC A DOBATO
  Caminada d'unes 5 hores.
  Tornem a Chistibung. Les vistes del Dhaulagiri són sempre excel·lents. Baixem per un bonic bosc fins al Baix Chistibung, un bell prat obert. Després pugem gradualment a través del bosc de nerets fins a Dobato (que significa unió de camins) on una excel·lent vista de l'Annapurna Sud domina el poble. Esmorzar, dinar i sopar.

  Dia 09: TRESC A TADAPANI
  Caminada d'unes 4 hores.
  Opcionalment, podem realitzar una excursió de 30 minuts per a gaudir de la vista de l'alba des del mirador de Muldai a una altura de 3.637 metres. La sortida ha de començar d'hora al matí, abans de l'esmorzar i gaudir de les excel·lents vistes de l'Annapurna, el Dhaulagiri, el Lamjung, el Machapuchare i el Gangapurna.
  Després descendim gradualment cap a Tadapani. El camí és relativament fàcil amb vistes del Dhaulagiri i Annapurna Sud. Aquest dia veurem la diversitat de flora i fauna de la regió. L'àrea és densa amb boscos com una selva tropical. Quan ens girem al sud-est, la vista de Dhaulagiri desapareix, però tindrem una vista més dominant de l'Annapurna Sud, l’Hium Chuli i el Machapuchare. Esmorzar, dinar i sopar.

  Dia 10: TRESC A GHANDRUK I LANDRUK
  Caminada d'unes 5 hores.
  De Tadapani a Ghandruk hi ha tres hores de tresc. Des de Tadapani, el camí baixa contínuament fins a Ghandruk amb vistes al Machapuchare i a l'Annapurna Sud. Ghandruk és un poble de gent Gurung, un dels grups ètnics de Nepal, té el seu propi dialecte, cultura, vestits i estil de vida. Ghandruk és una de les destinacions famoses dels excursionistes per la seva bella vista de les muntanyes i el seu fàcil accés des de Katmandú i Pokhara. Per a molts, aquest poble és el punt de partida de Khopra, Ghorepani o el tresc al Santuari de l'Annapurna i, en conseqüència, el punt final de la caminada, ja que hi ha carretera fins a Pokhara.
  Dinem i comencem la caminada cap a Landruk. El camí descendeix al riu Modi i després ascendeix al poble de Landruk, un altre poble de l’ètnia Gurung. El poble de Ghandruk, l'Annapurna Sud i l'Hium Chuli es tornen a veure en tota la seva extensió. Esmorzar, dinar i sopar.

  Dia 11: TRESC A L'AUSTRALIAN CAMP
  Caminada d'unes 5 hores.
  Continuarem el dia cap a Potana. Un camí fàcil que va a través de pobles dispersos amb bells paisatges de la vall del riu Modi. Des d'aquí es pot veure la vall que s'estén cap a Pokhara. Després de 40 minuts d'un agradable passeig, arribem a Potana, situada en el cim d'un turó, que ofereix excel·lents panoràmiques dels Annapurnes, el Lamjung Himal, el Dhaulagiri i el Manaslú, darrere de l'Annapurna II, i tota la vall que envolta a Pokhara.
  Fem un agradable passeig fins a l'Australian Camp. Si el clima ho permet, tindrem excel·lents vistes de les muntanyes i els seus voltants. Esmorzar, dinar i sopar.

  Dia 12: AUSTRALIAN CAMP - NAUDANDA - SARANGKOT
  Caminada de 5 hores.
  Continuem descendint pel bosc fins a Naudanda (que vol dir nou turons). Va ser un lloc molt conegut per passar-hi la nit quan la caminada solia començar a Bagar, prop de Pokhara. El camí des d'aquí va per la cresta del turó de Naudanda fins a Sarangkot. Sarangkot ens ofereix espectaculars vistes del Dhaulagiri, l’Annapurna, el Machapuchare, el Nilgiri, el Lamjung Himal, la ciutat de Pokhara amb el seu llac, l'Estupa de la Pau i les impressionants vistes dels turons a l'horitzó. Passarem una nit en aquest màgic mirador per a gaudir del capvespre i de la vista nocturna de la ciutat de Pokhara. Esmorzar, dinar i sopar.

  Dia 13: EXCURSIÓ I TRASLLAT A POKHARA
  Començarem aviat al matí amb una curta excursió fins al mirador de Sharangkot per gaudir de les vistes de l'alba. Retorn a l'hotel per esmorzar i trasllat a Pokhara. Aproximadament en 20 minuts arribem al nostre hotel. Temps lliure fins a l'hora de dinar.
  Després de dinar, anirem a visitar el Museu Internacional de la Muntanya de Pokhara, on veurem i entendrem la història de la muntanya i l'alpinisme en els pics més alts del món. Entendrem la importància de l’Himàlaia de Nepal, els beneficis que aquesta brinda a milers de milions de persones i als seus hàbitats naturals, i també coneixerem les diferents ètnies de Nepal.
  En tornar a Pokhara es pot caminar una mica pel llac Fewa per gaudir de l'atmosfera del capvespre i d'un bon sopar en un dels seus millors restaurants. Esmorzar i dinar.

  Dia 14: POKHARA - BADIPUR – KATMANDU
  Al matí, al voltant de les 08.30 h, ens dirigim a Katmandú. Els 200 km seran coberts en aproximadament 6 hores en vehicle. Un bonic viatge des de Pokhara que passa per diversos pobles i terres de cultiu i que ens porta a Dumre. A Dumre, deixem la carretera principal i pugem al poble de Bandipur per a dinar. Bandipur és un poble medieval que es troba a 8 quilòmetres de Dumre Basar situat en un turó i ens ofereix una bona panoràmica de l'Annapurna, el Manaslú i el Ganesh Himal.
  Després de dinar, continuem cap a Katmandú. Arribada a l'hotel. La resta de tarda és lliure per a descansar i refrescar-se. Esmorzar i dinar.

  DIA 16: TORNADA
  Esmorzar i temps lliure fins a l'hora de la sortida. El nostre representant i el vehicle arribaran a l’hotel per a portar-nos a l'Aeroport Internacional de Katmandú, on ens acomiadarem. Esmorzar.

  FI DELS NOSTRES SERVEIS.


  *Nota: Aquestes dades són orientatives, i per tant podran ser modificades en funció de les necessitats i eventualitats que es puguin presentar.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
 • Preus:

  A partir de 10 persones: 1.245 € per persona
  De 6 a 10 persones: 1.355 € per persona
  De 4 a 5 persones: 1.485 € per persona
  De 2 a 3 persones: 1.595 € per persona

  Suplement habitació individual: 240 € per persona

 • Què inclou:

  - Guia xerpa de senderisme (amb coneixements de castellà)
  - Portadors
  - Trasllat a l'aeroport - hotel - aeroport
  - 2 nits d'hotel *** a Katmandú en habitació doble amb esmorzar (opció amb suplement hotel ****)
  - 1 nit d'hotel *** a Pokhara en habitació doble amb esmorzar (opció amb suplement hotel ****)
  - Pensió completa en allotjaments rurals durant els dies de senderisme
  - Trasllat de Pokhara a Hile en vehicle
  - Trasllat de Pokhara a Katmandú en vehicle
  - Vol Katmandú - Pokhara
  - Taxes d'entrada al Parc Nacional dels Annapurnes
  - Permís de tresc
  - Assegurança i despeses de tots els treballadors locals contractats
  - Taxes d'entrada als monuments especificats en el programa
  - Impostos corresponents

 • No inclou:

  - Vols internacionals fins a Katmandú
  - Assegurances
  - Visat d'entrada a Nepal (es pot fer a l'arribada a l'aeroport)
  - Dinars i sopars a Katmandú i Pokhara
  - Begudes alcohòliques
  - Propines
  - Tot el no especificat en l'apartat 'QUÈ INCLOU'

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

  - Algun dels dies de senderisme el desnivell serà superior als 700 m però es farà de forma gradual i a poc a poc.


 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari