Setmana Santa al Tien Shan - Àsia Central

Valorar aquest article
(5 vots)

Kirguistan

PRÒXIMA DATA PROGRAMADA:

Del 5 al 12 d'abril de 2020

Aquest és un programa ideal per a totes aquelles persones que no vulguin anar als típics destins turístics, un programa amb caminades molt fàcils per descobrir aquest país de l'Àsia Central que conserva encara unes tradicions ancestrals, que està totalment envoltat de muntanyes, on hi trobem grans llacs amb infinites terres de pastura i, una llum especial que dóna als colors la màxima intensitat. L'amabilitat de la seva gent, la senzillesa, la seva hospitalitat i la seva rica gastronomia ens acompanyaran al llarg de tot aquest viatge.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Punts forts del programa:

  - El Parc Natural Ala Archà està ubicat a els vessants nord de la serralada kirguís i al congost del riu Ala Archà hi trobem paisatges únics.

  - La Torre de Buranà que va ser un important centre comercial de la Gran Ruta de la Seda.

  - El llac Issyk Kul, és el segon per la seva extensió entre els llacs alpins, després del llac Titicaca a Amèrica del Sud. Mesurant 182 km de llarg per 58 km d'ample, aquest llac es va formar com a resultat de l'activitat volcànica. L'activitat tèrmica del seu fons fa que mai es congeli, ni durant els més crus hiverns. A l'estiu les temperatures de l'aigua arriben als 25-28 graus centígrads (més calenta que l'aire) i us podeu banyar al llac envoltat dels pics nevats del Tien Shan.

  - El Congost de Yety Oguz que es tradueix del kirguís com "Set braus". Aquest pintoresc congost deu el seu nom potser a la semblança que donen unes formacions rocoses cobertes d'avets del Tien Shan.

  - La Vall de Skazka amb les seves argiles petrificades de múltiples colors amb el gran llac Issyk Kul al fons.

  PROGRAMA DIA A DIA:

  Dia 1: Vol Barcelona - Bixkek.

  Dia 2:
  Ciutat de Bixkek.
  Arribada a l'aeroport internacional "Manas" i trasllat a l'hotel de Bixkek. Descans fins al migdia per recuperar-se dels vols. Dinar en un restaurant local. Recorregut per la ciutat de Bixkek: La plaça central Ala Too, la 'Casa Blanca', la casa del Parlament, l'estàtua de Lenin, el Parc dels Roures, etc.
  Allotjament en hotel a Bixkek. MP

  Dia 3: Bixkek- Parc Natural Nacional Ala Archà - Bixkek.
  Esmorzar a l'hotel. Després de l'esmorzar trasllat al Parc Ala Archà, situat a uns 40 km de la ciutat (45 min d'anada) per fer unes caminades. Es pot fer una passejada al llarg del riu o fins a la cascada (depenent del teu estat físic). La caminada al llarg del riu és pràcticament planera i fins a la cascada són uns 550 m de desnivell. Dinar dins del Parc i retorn a la ciutat després de la caminada. Visita del mercat d'Osh, la plaça de la Victòria, les botigues centrals de Bixkek.
  Sopar en un restaurant de Bixkek. Allotjament en hotel. PC

  Dia 4: Bixkek - Llac Issyk Kul via la Torre de Burana.
  Després de l'esmorzar a l'hotel sortirem cap al llac Issyk Kul. De camí farem una excursió a la Torre Burana a la rodalia de la ciutat de Tokmok. Aquest almenar va ser construït a l'antiga ciutat de Balasagun; una de les capitals de l'estat Qarajanid que va existir en els segles X-XII DC. Dinar a casa d'una família local kazaka de Tokmok i màster class de preparació de plats tradicionals. Després, tres hores de viatge fins a la ciutat de Cholpon Atà, situada a la costa nord del llac Issyk Kul, el segon per la seva grandària entre els llacs alpins del planeta.
  Allotjament i sopar en hotel. PC

  Dia 5: Llac Issyk Kul -ciutat de Karakol via l'engorjat de Chon Ak Suu.
  Esmorzar a l'hotel. Després d'esmorzar farem una visita al lloc petròglif de Cholpon Atà, un temple a cel obert que van deixar els Escites i els Huns que data dels segles IX i VIII AC fins als segles III i IV DC. També visitarem el centre cultural de Ruj Ordo. Dinar en un restaurant local. Després de dinar anirem cap a l'engorjat de Chon Ak Suu, abans anomenat "Grigorievskoe", per fer una caminada. Arribada a Karakol a la tarda.
  Allotjament en hotel. Sopar en un restaurant local. PC

  Dia 6: Karakol - Congost de Yety Oguz i de Barskaun - llogaret de Tamga.
  Esmorzar a l'hotel. Visita a la mesquita dungana, un temple islàmic d'estil xinès de construcció molt singular i la vella església ortodoxa russa "la catedral de la Santa Trinitat". Ambdues construccions són de fusta sense ni un sol clau. Veureu a més el Museu Històric i Etnogràfic local de Karakol. Sortida cap al congost de Yety Oguz on podrem admirar la seva espectacular geologia. Dinar de pícnic. Després de dinar seguirem el camí cap al congost de Barskaun, on podrem veure el monument de Yuri Gagarin i contemplar els bonics paisatges alpins.
  Allotjament en hostal i sopar a Tamga. PC

  Dia 7: Tamga - xemeneies de fades de Skazka - Bixkek.
  Després d'esmorzar, sortida cap a Skazka. El seu nom significa "història fantàstica" i les seves formacions i colors segur que us evocaran un munt d'aquestes històries. Continuem el camí cap a la ciutat de Bixkek. Avui el nostre camí passa per la riba sud del llac Issyk Kul, travessant el congost de Boom. Dinar pel camí. Arribada a Bixkek, allotjament en hotel. Temps lliure.
  Sopar en restaurant local de Bixkek amb show folklòric. PC

  Dia 8: Bixkek- vol de tornada.
  Trasllat a l'aeroport a la matinada per agafar el vol de tornada.

  PC = Pensió completa; MP = Mitja pensió

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida
 • Nivell: FÀCIL - Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400m
 • Preus:

  Preu per persona: 980 € per persona
  El preu pot variar depenent del canvi del dòlar (USD)

 • Què inclou:

  - Guia local de Giroguies de parla castellana
  - Tots els allotjaments en habitacions dobles especificats en el programa
  - Entrades als Parcs Naturals i taxes ecològiques
  - 7 esmorzars
  - 6 dinars
  - 5 sopars
  - Transports interns especificats en el programa
  - Aigua embotellada, 1 litre per persona i dia
  - Entrades a museus especificats en el programa
  - Show folklòric en el sopar de comiat
  - Master class de preparació de plats tradicionals en una família local a Tokmok
  - Impostos

 • No inclou:

  - Vol a Bixkek
  - Suplement habitació individual en hotels i hostal: 115 €
  - Propines
  - Assegurança d'anul·lació i assistència
  - Tot el no especificat a l'apartat "inclou"

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari