Mèxic, el bressol d'Amèrica

Valorar aquest article
(7 vots)

Mexic

Mèxic és el somni de molts viatgers. Ciutats colonials, belles platges i les civilitzacions més antigues d'Amèrica: Els Olmeques, Tolteques, Teotihuaneques, Zapoteques, Mexiques, Asteques, Maies i altres. Després d'aquest viatge, cadascun dels noms anteriors tindran un clar significat. Mèxic és el quart país amb més inscripcions en la UNESCO. Durant aquest viatge en visitarem 11 de les més importants.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1. Vol fins a Mèxic DF. Dormirem en una de les ciutats més grans del món a 2200 m. Allotjament: Mèxic DF.

  Dia 2. Coneixerem Mèxic DF (UNESCO), la universitat UNAM (UNESCO), navegarem per Xochimilco (UNESCO), on veurem com era la capital dels asteques abans de la conquesta espanyola, després anirem al centre (el Zócalo), per a veure les ruïnes de les piràmides de Tenochtitlán, capital dels Asteques. Allotjament: Mèxic DF.

  Dia 3. Teotihuacán (UNESCO). Les piràmides del Sol i de la Lluna i la calçada dels morts. Avui veurem monuments amb gairebé 2000 anys d'antiguitat. A la tarda la ciutat de Tula amb els seus gegantescos Atlantes. Allotjament: Mèxic DF.

  Dia 4. Al matí visitarem la Basílica de Guadalupe, el centre més gran de peregrinació a Amèrica. Des de Mèxic DF anirem a veure el volcà actiu Popocatépetl passant pel Paso de Cortez i després la piràmide més gran del món en volum a la ciutat de Cholula, entrarem per túnels per a veure les diferents etapes constructives. Arribarem a una de les més belles ciutats de Mèxic, Puebla (UNESCO), coneguda també per la seva gastronomia. Allotjament: Puebla.

  Dies 5 i 6. Matí a Puebla, després trasllat a Oaxaca. Oaxaca és la tercera ciutat inscrita a l'UNESCO del nostre recorregut. Visita de la ciutat. El següent dia veurem la capital dels Zapotecos: Monte Alban (UNESCO) i després un dels éssers vius més antics de Mèxic: un arbre de 2000 anys. Allotjament: 2 nits a Oaxaca

  Dies 7 i 8. Des d'Oaxaca anirem a Chiapas. Ens aturarem un moment a banyar-nos en una platja en l'oceà pacífic i dormirem al poble de Salina Cruz. Passeig amb llanxa pel Cañon del Sumidero, i en un moment estarem sota una paret de 1000 m. Visitarem el bell poble de Chiapas del Corzo i dormirem en la capital de l'estat de Chiapas a Tuxtla Gutiérrez en el cor de la zona Maia.

  Dia 9. Des de Tuxtla Gutiérrez a les cascades d'Agua Azul. Les cascades més belles de Mèxic. Allotjament: Palenque

  Dia 10. En el cor de la zona Maia. Palenque (UNESCO), on van trobar la tomba de Pacal el Grande. Trasllat a la ciutat de Campeche on dormirem.

  Dia 11. Campeche (UNESCO) un dels pocs llocs emmurallats a Amèrica. Ciutat que va lluitar moltes vegades contra els pirates. Veurem la ciutat i les muralles. Després veurem Uxmal (UNESCO), la ciutat Maia de l'art.

  Dia 12. Una de les noves 7 meravelles del món, Chichen Itza (UNESCO). Trasllat a l'hotel en Platja del Carmen.

  Dia 13. Visita d'un Cenote Maia, cova d'on treien l'aigua dolça i on ens banyarem. Després anirem a una platja on podrem nedar amb tortugues (Akumel). Hotel a Playa del Carmen.

  Dia 14 i 15. Visitarem Tulum (UNESCO) – l'única ciutat maia a la vora del mar. A Tulum hi havia un port i està construït de tal manera perquè els vaixells travessin sense problema la barrera de corals.

  L'últim dia serà lliure, però recomanem molt anar a Xcaret amb un riu subterrani i el millor xou turístic de Mèxic o un dia de platja en el carib. Allotjament: 2 nits Hotel a Playa del Carmen

  Dia 16 i 17. Viatge des de Cancun i arribada a Europa.

 • Algunes imatges:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida
 • Nivell: FÀCIL - Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400 m
 • Grup mínim: 1 persona
 • Preus:

  1.690 € per persona.

  Suplement habitació individual: 320 €

 • Què inclou:

  - Guia acompanyant de Giroguies de parla castellana.
  - Guies locals adicionals en algunes visites.
  - Allotjament en habitació doble amb bany privat.
  - Tots els esmorzars.
  - Transports interiors en microbús privat.
  - Totes les entrades especificades en el programa.

 • No inclou:

  - Vols internacionals
  - Dinars i sopars (uns 250 €)
  - Assegurança de viatge
  - Les entrades del dia lliure com per exemple Xcaret.

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  El grup serà d'entre 10 i 15 persones.

  A conseqüència dels vols les dates del programa poden variar 1 dia. En el moment de fer la reserva us ho confirmarem.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari