Senderisme, snorkel i fotografia

Valorar aquest article
(6 vots)

snorkel_00

Aquesta activitat es pot organitzar durant els mesos de juny a setembre, per les dates que vosaltres escolliu, a partir d'1 persona

Amb l’arribada del bon temps Giroguies té una “FRESCA” opció a afegir per conèixer la màgia de l’Empordà. Es tracta d’un agradable maridatge de dues activitats: senderisme amb una entrada al mar.

Combinar qualsevol d'aquestes activitats amb un agradable bany en algun paratge idíl·lic, on amb només un senzill tub i ulleres es pot gaudir de la mà del nostre guia Jaume d’una petita introducció a la vida sota el blau. El Jaume és un guia local enamorat del mar i bon coneixedor de la seva fauna, acompanyat de la seva inseparable càmera submarina. Aprofitant la seva dilatada experiència com a fotògraf submarí amb milers de fotografies -i tal com ell sempre diu: la millor està encara per fer-, podrem descobrir i gaudir plàcidament d’entorns únics de la Costa Brava.

Les zones on tenim previst de moure’ns per gaudir d’aquest entorn de l’Empordà bell i ric en paisatge i vida submarina són:

 • Sant Antoni de Calonge direcció sud
 • La Fosca direcció nord

Durant la sortida es faran fotografies submarines que, després si ho desitgeu, se us poden enviar per correu electrònic.

L'horari seria un matí de 9.00 h a 13.00 h

Tanmateix, els horaris poden tenir una certa flexibilitat, ja que tal com nosaltres ho entenem, vosaltres marqueu el ritme. Quedem oberts doncs a preparar la sortida a qualsevol d’aquestes zones o d’altres de l’Empordà que us pogués agradar de conèixer.

No us ho perdeu, és un record inoblidable, us encantarà!

Informació addicional

 • Punts forts:

  El nostre guia que us acompanyarà, en Jaume, li han publicat unes dues dotzenes de reportatges, relacionats amb vida submarina (Nou Palafrugell i Es Pedrís Llarg) i ha estat convidat tres anys a exposar fotos submarines a l'Espai Mas d'en Pinc.

  És un excel·lent coneixedor de la flora, fauna i geografia del nostre país.

 • Algunes imatges:
 • Durada: Mig dia
 • Tipus: Activitats combinades, Activitats per a famílies i amics
 • Nivell: FÀCIL - Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400 m
 • Preus:

  Grup de 6 a 10 persones: 25 € per persona

  Grup de 4 a 5 persones: 29 € per persona

  Grup de 2 a 3 persones: 33 € per persona

  1 persona: 65 €

 • Què inclou:

  - Guia de senderisme i busseig de Giroguies durant tota l'activitat
  - Càmera fotogràfica subaquàtica
  - Assegurança accidents

 • No inclou:

  - Lloguer d'ulleres i tub de busseig: 5 € per persona
  - Tot el no mencionat a l'apartat "inclou".

 • Reserves:
  pre-reserves
Més en aquesta categoria: Senderisme i caiac pel riu Ter »

Deixa un comentari