Senderisme i caiac pel riu Ter

Valorar aquest article
(22 vots)

Aquesta activitat es pot organitzar pels mesos de març a novembre, per les dates que vosaltres escolliu, a partir de 8 persones. (Si el grup és inferior, consulteu-nos)

Una sortida combinada de senderisme i caiac pel riu Ter, que ens permetrà veure els colors verds que envolten la ribera del Ter,  contrastats amb els cels blaus de l'Empordà, és realment una experiència inoblidable.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Heu pensat mai en combinar una ruta a peu amb una altra en caiac pel tram final del riu Ter?

  Veure els colors verds que envolten la ribera del Ter contrastats amb els cels blaus de l'Empordà, és realment una experiència inoblidable.

  Una vegada arribats a Verges amb ganes d'estirar les cames iniciarem el camí per la plana empordanesa, un gran espai obert, envoltat pel massís del Montgrí, les Gavarres i les muntanyes de Begur i amb els Pirineus de teló de fons. Descobrirem tot d'elements etnogràfics que al llarg del temps han anat conformant el paisatge actual, masos, molins, rescloses, recs de regadiu, camps de conreu, dunes de sorra, l'ermita pre-romànica de Sant Romà de les Arenes i el seu poblat alt-medieval i acabarem fent una passejada pel nucli medieval de Colomers.

  Després de rebre unes fàcils instruccions de com maniobrar amb un caiac sortirem de la resclosa de Colomers, un dels pobles més ben conservats de l'Empordà i anirem baixant suament seguint el curs del riu Ter, un riu que neix als Pirineus, creua la serralada transversal i aboca les seves aigües a la Mediterrània en plena plana Empordanesa. El fet de baixar per un riu ens dona una visió molt diferent del que estem acostumats, naveguem constantment envoltats de la seva vegetació, dels ocells, dels sons de l'aigua i no en som espectadors sinó que en formem part. Son 8 kilòmetres d'una navegació plàcida, tranquil·la, arrecerada del vent si bufa i fresca els dies calorosos.

  Tot plegat una activitat que combina el riu i la plana però amb el seu nexe comú que és l'ecosistema del baix Ter.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Dates: A escollir
 • Durada: Un dia
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida, Activitats combinades
 • Nivell: FÀCIL - Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400 m
 • Preus:

  45 € per persona
  35 € per persona per a joves de 7 a 14 anys
  25 € per persona per a nens de menys de 7 anys

 • Què inclou:

  - Guia de senderisme
  - Lloguer de caiac doble o triple, pala i armilla de flotació
  - Una bossa estanca per posar-hi les coses que no es puguin mullar (DNI, mòbil, menjar, etc.)
  - Transport de les motxilles al punt d'arribada
  - L'IVA corresponent • No inclou:

  - Viatge fins al punt de trobada
  - Tot el no especificat a l'apartat anterior

 • A tenir en compte:

  - Tingueu en compte que l'activitat dura unes 6 hores.

  - Cal saber nedar

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari