Sortides amb raquetes de neu pel Pirineu

Valorar aquest article
(7 vots)

Aquesta activitat es pot organitzar per l'època de neu, per les dates que vosaltres escolliu, a partir de 4 persones

Les raquetes de neu són la millor alternativa per descobrir sense presses rutes que d'una altra manera ens serien inaccessibles. Amb les raquetes es pot caminar sense un esforç extra per paisatges colgats de neu, sense enfonsar-se en el mantell blanc.

La presència d'un guia de muntanya experimentat és importantíssima quan fem sortides amb raquetes de neu. Hem de tenir en compte que als recorreguts que fem no hi ha camins, ja que estan tapats per la neu. Per tant, els itineraris s'han de conèixer amb antelació, s'han de tenir en compte els llocs per on passem, els perills que podem trobar-nos, conèixer bé les condicions meteorològiques, saber adaptar la marxa a les condicions de la neu (cada tipus de neu té els seus inconvenients i els seus avantatges), conèixer bé els punts de refugi (cabanes, petites coves, refugis de pastors,...) per resguardar-se en cas de canvis de temps sobtats. A més, els guies tenen coneixements de primers auxilis i saben actuar en cas d'accident. Tenir un problema a la muntanya en ple hivern i envoltats de neu és molt diferent a tenir-lo a l'estiu.
Amb els nostres guies us assegureu gaudir amb totes les garanties d'excursions fantàstiques per diferents zones dels Pirineus.

Informació addicional

 • Itinerari:
  Diferents rutes disponibles al Ripollés, la Cerdanya i Pallars, adaptades per a qualsevol nivell (des de fàcil fins a exigent).
 • Algunes imatges:
 • Durada: Cap de setmana, Ponts, Un dia
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida, Raquetes de neu, Activitats per a empreses, Activitats per a escoles i instituts, Activitats per a Universitats, Activitats per a famílies i amics
 • Nivell: FÀCIL - Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400 m, MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m, EXIGENT - Rutes on cal estar acostumat a realitzar esforços físics mantinguts. Distància diària de fins a 20 km i desnivells fins a 1000 m
 • Preus:

  35€ per persona (per a grups de 4 persones o més).
  (Per a grups de menys de 4 persones, consulteu-nos).

 • Què inclou:

  - Guia de Giroguies
  - LLoguer raquetes i bastons
  - Assessorament en temes de muntanya i material necessari

 • No inclou:

  - Viatge fins al punt de sortida
  - Assegurança
  - Tot el no especificat a l'apartat anterior

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari