VENIU A GAUDIR DE LA NATURA A PROP DE CASA!!!

Valorar aquest article
(5 vots)

- Portem des del 1996 fent caminades arreu del món, i esperem poder-ne continuar fent-ne per molt de temps. Això passarà i hi tornarem amb més ganes que mai.

- Apliquem a totes les nostres sortides els protocols que en cada moment recomana el PROCICAT.

- Referent a les reserves d'aquests viatges, nosaltres us garantim que els pagaments a compte fets, us seran retornats totalment en cas d'anul·lació del viatge per culpa de les restriccions sanitàries.


Aquestes són les properes sortides que us proposem, no gaire lluny de casa, però molt ben treballades per gaudir-ne al màxim i que segur us sorprendran.


SENDERISME A CATALUNYA:

Per aquesta primavera i estiu, hem preparat alguns programes de senderisme, que podeu veure en els corresponents enllaços:

De l'11 al 16 d'agost: El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser (Queden 5 places)

De l'1 al 5 de setembre: Matarranya i el Parc Natural dels Ports

Del 6 al 10 de setembre: Sis indrets amb encant a la Vall d'Aran

Del 12 al 16 de setembre: Desconnectar en un paradís: el Solsonès

Del 23 al 26 de setembre: Rutes màgiques entre ermites, valls i cingles del Montsant i muntanyes de prades "olors de tardor"

Del 9 al 12 d'octubre: Osona m'esborrona: indrets amb encant

Anirem afegint més sortides aviat.


SENDERISME INTERNACIONAL:

Carta de l'Hble. conseller d'Interior: Tancament actual perimetral i comarcal a Catalunya no afecta viatges internacionals
Per la present ens complau informar-los que després de les gestions efectuades des d'ACAVe, s'ha aconseguit que la Generalitat de Catalunya finalment modifiqui el seu criteri respecte als viatges internacionals.

Amb aquesta finalitat els remetem escrit de data 14 d'abril de 2021 que ens ha fet arribar en data d'avui l'Hble. conseller d'Interior, en el qual expressament es reconeix que malgrat el tancament perimetral de Catalunya i malgrat el tancament comarcal establert per mitjà de la Resolució SLT/ 971/2021 de 8 d'abril:

- Són possibles els desplaçaments de Catalunya a altres països en els quals es permeten l'entrada dels espanyols i sempre que es compleixi amb els requisits documentals i sanitaris exigits a aquest efecte, així com estan permesos els desplaçaments entre comarques necessaris per accedir a aquests països; i així mateix
- És possible l'entrada a Catalunya dels nacionals de l'àrea Schengen i els dels països que tenen permès l'entrada a Espanya sempre que compleixin amb els requisits documentals i sanitaris exigits a aquest efecte.

Podeu trobar els viatges programats per ordre de dates al nostre CALENDARI.

CONTACTE GIROGUIES:

Recordar-vos que per qualsevol dubte o consulta, ens podeu trobar al telèfon 972 303 886 (de 9 h a 14 h) o enviant un formulari de contacte a través de la nostra web.

Informació addicional

Deixa un comentari