Mercats de Nadal a Viena i Bratislava, la Vall del Danubi i els petits Càrpats

Valorar aquest article
(17 vots)

Aquest programa es pot organitzar a partir de sis persones entre el 22 de novembre i el 22 de desembre de cada any.

Escoltar una actuació musical en algun dels escenaris que hi ha a Bratislava, caminar pels carrers engalanats amb llums nadalenques, veure un reconfortant got de vi calent, caminar pels boscos dels Petits Carpats que arriben fins a pobles de pesebre, pujar al castell de Bratislava que s'alça sobre la ciutat i, l'ambient tranquil d'aquestes ciutats centreeuropees amb un immens patrimoni històric i cultural, seran alguns dels punts forts d'aquesta sortida.

A la vall del Danubi conflueixen tots els paisatges i cultures que trobem al llarg i ample de l'Europa Central; grans castells plens d'història, muntanyes fàcilment accessibles, pobles tradicionals encantadors, densos boscos carregats de màgia o ciutats antigues espectaculars, són alguns dels llocs on desenvolupem el nostre programa, amb un parell d'excursions a peu molt estimulants i assequibles. La flamant capital eslovaca -Bratislava-, esdevé el nostre “campament base” a les ribes del riu Danubi. Completa el programa la visita a la ciutat de Viena, la capital austríaca amb el seu gloriós patrimoni imperial.
Per Nadal Viena es converteix en un conte de fades. Les places més boniques de Viena esdevenen encantadors mercats de Nadal. Les olors dels pastissos típics d'aquestes dates i del vi calent desperten l'esperit nadalenc. En la temporada d'Advent, diferents mercats nadalencs, els “Weihnachtsmärkte“, s'instal·len per tota la ciutat en llocs que ja són de per si mateixos, de somni!

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1. Arribada a l'aeroport de Bratislava i trobada amb el guia. Allotjament cèntric a la capital d´Eslovàquia i antiga capital de l´Imperi Austro-Hongarès, que ens ofereix un centre històric espectacular al costat del riu Danubi. Aprofitarem la tarda-vespre per visitar els bonics Mercats de Nadal d´aquesta ciutat.

  Dia 2. Travessa pel Parc Natural dels Petits Carpats: pujarem entre frondosos boscos fins al cim del Devínska Kobila amb unes vistes grandioses sobre les valls dels rius Morava i Danubi. Ja de baixada arribarem al sensacional enclavament del castell de Devín, a la frontera entre Àustria i Eslovàquia, un lloc que des de l'època de l'antic Imperi Romà fins als temps del "Teló d'Acer" va ser frontera física i política entre mons oposats. Caminada d´uns 11´5 km // 4-5h // Desnivell: 420 m d´ascens i 420 m de descens.

  Dia 3. Travessa pel Parc Natural dels Petits Carpats des del poble de Svätý Jur, que presenta un bonic centre històric d´antigues cases burgeses relacionades amb la producció de vi, activitat que es remunta al segle XIII, a l´igual que les restes d´un antic castell amagat dintre d´un bosc màgic. Caminada d'uns 12,5 km // 4-5h // Desnivell: 440 m d'ascens i 440 m de descens.

  Dia 4. Visita de Viena caminant pel seu centre històric, primer a través dels jardins del mític palau Belvedère, i tot seguit apropant-nos fins als peus de la catedral de Sant Esteve. Més enllà gaudim d´un gran ambient a l´espai del Mercat de Nadal vienès.

  Día 5. Matí a Bratislava per completar visites i compres. Trasllat fins a l'aeroport en autobús.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Ponts, Menys d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Activitats per a empreses, Activitats per a famílies i amics, Rutes temàtiques, Rutes Culturals
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
 • Grup mínim: 6 persones
 • Preus:

  Grup de 12 a 16 persones: 485 € per persona
  Grup de 9 a 11 persones: 525 € per persona
  Grup de 6 a 8 persones: 575 € per persona

  Suplement habitació individual: 190 €

 • Què inclou:

  - Guia acompanyant de Giroguies
  - 4 nits d'allotjament en habitacions dobles amb bany en Hotel *** a Bratislava
  - 4 esmorzars
  - Transports interns amb tren, tramvia o autobús
  - L'IVA corresponent

 • No inclou:

  - Vols a Bratislava
  - Sopars i dinars: uns 110 €
  - Tot el no especificat en l'apartat anterior

 • A tenir en compte:

  Els recorreguts senderistes dissenyats són assequibles amb un mínim de forma física, si bé se’ls poden estalviar tots aquells que no els hi vingui de gust, bé visitant un poble o un monument al costat del recorregut.

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari