Des de fa uns anys, GIROGUIES aposta per aquesta modalitat de fer esport a l'aire lliure: La Marxa Nòrdica. Hem organitzat diverses sortides per la Costa Brava i racons del Baix Empordà, sortides de diferents nivells: des de nivell iniciació fins a més expert. Veniu a practicar i gaudir d'aquest esport, sempre acompanyats d'un instructor titulat de Giroguies.

Nòrdic walk & Empordà wine

Valorar aquest article
(5 vots)

La banyera de la Rusa

Es pot fer tot l’any de 10 h a 14 h o bé de 16 h a 20 h.

Voleu passar un matí diferent i saludable? Us proposem una activitat que combina l’esport entre vinyes i arbres fruiters maridat amb la cultura centenària d’un celler tradicional de Calonge.

Un guia de Giroguies us farà una explicació tècnica de la marxa nòrdica.

Farem una ruta entre vinyes i als peus del massís de les Gavarres d’uns 4 km, la ruta es pot allargar una mica o escurçar, en funció de les característiques del grup.

Al final de la ruta, davant de la masia dels propietaris farem un tast de vins.

El Mas que visitarem es troba a la conca del Tinar de Calonge, vall que mor a la mar Mediterrània. En plena Costa Brava és l’illa on encara els pagesos han conservat l’agricultura familiar tradicional, basada en la collita pròpia i la venda directa al mas o al mercat. Des de 1338 generació rere generació de la família han cultivat les seves pròpies vinyes i fruiters a les faldes de les Gavarres i encara avui en dia ofereixen durant tot l'any, vi de pagès i a l'estiu fruites de secà.

Durant la visita guiada al Mas coneixereu la seva història familiar i us explicaran pas a pas el procés del vi de pagès tradicional, un vi natural! Recorrerem l'antic celler per entendre les particularitats dels seus vins, que finalment degustarem al jardí romàntic de la masia.

Per entendre un vi cal anar a la vinya, al celler, parlar amb les persones que l’han imaginat, que l’han fet.

Informació addicional

 • Algunes imatges:
 • Durada: Mig dia
 • Tipus: Marxa nòrdica
 • Nivell: FÀCIL - Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400 m
 • Grup mínim: 1 persona
 • Preus:

  Grups de fins a 20 persones.
  Si el grup és més gran, ho podem fer igualment dividint-lo per tal de mantenir la qualitat de l’activitat.

  Preus: a partir de 25 €, depenent dels membres del grup.

 • Què inclou:

  - Guia de Giroguies
  - Bastons especials de marxa nòrdica
  - Visita guiada al celler
  - Tast de vins
  - Assegurança

 • No inclou:

  - Tot el no mencionat a l'apartat "inclou"

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari