Imprimeix
PDF

Rutes de senderisme i taller de plantes ‘olis i tintures’. El Baix Ripollès

orquidia_GarrotxaUs oferim dues excursions per la Serra Cavallera al Baix Ripollès, terra de comtes i abats i que conserva un ric patrimoni natural i cultural, on podreu gaudir de paisatges verges i encisadors que posseeixen un excepcional interès per a l'excursionista.

El primer dia farem una sortida de senderisme i mentre caminem, anirem recollint algunes mostres d'aquestes plantes per així a la tarda poder fer el taller de plantes amb les que hàgim recol•lectat.

En acabar la sortida, anirem cap a l'Alberg rural situat a Sant Joan de les Abadesses on ens allotjarem i per la tarda hi farem el taller de plantes on cada participant s'endurà un parell de preparats a casa.
L'Alberg Rural Ruta del Ferrro està ubicat en un lloc privilegiat i disposa d'unes instal•lacions de qualitat per acollir famílies, grups o persones individuals amb una gran quantitat de possibilitats per gaudir d'una estada confortable.

El segon dia, després d'esmorzar, farem una sortida matinal per la zona i tornarem al punt de sortida per tornar cap a casa.


NIVELL DE ESFORÇ: Mig-Baix, unes 5 de marxa efectiva a ritme lent i/o amb un desnivell acumulat que no supera els 500 m.

NIVELL TÈCNIC: Itinerari que transcorre per senders en bon estat sense dificultats tècniques.

PREU PER PERSONA: 72 euros (preu per a menors de 30 anys 66 €)

EL PREU INCLOU:
- Guia de Giroguies
- Una mitja pensió a l'Alberg Rural de Sant Joan de les Abadesses
- Taller de plantes i material necessari pel taller
- Assegurança d'accidents
- Organització tècnica GC 1695

NO INCLOU:
Transport fins al punt de trobada.
- Tot el no mencionat a l'apartat "inclou" 

Podem organitzar aquesta activitat per les dates que vosaltres escolliu. Per demanar més informació omple el formulariComparteix a:
Google! Facebook! MySpace! TwitThis Joomla Free PHP