Promocions i ofertes

Imprimeix
PDF

AVISTAMENT DE PEIXOS LLUNA I CAMINADA ENTRE ROSELLES

peix llunaDiumenge 27 de maig del 2017
Embarcarem a bord del Rafael per disfrutar d'una navegació tranquil·la tot veient i aprenent sobre els peixos lluna que veurem. Tot navegant carregarem piles amb un bon pa amb tomàquet, buti blanca/negra, aigua i vi per desembarcar i tornar caminant a port gaudint de la primavera de l'Empordanet
Més informació: Avistament peixos lluna i caminada

Imprimeix
PDF

Senderisme a la Serra de Guara

Salto de BiergeDe l'1 al 5 de juny del 2017
La Serra de Guara constitueix un massís muntanyenc que se situa entre el Pirineu i la 'Hoya de Huesca'. Coves, galeries, manantials, barrancs, i imponents parets verticals. Un paradís d'aigua, gorges i natura per al naturalista i excursionista.
Més informació: Serra de Guara.

Imprimeix
PDF

KIRGUISTAN: TERRA DE TRADICIONS, CULTURA I NATURA DE LA RUTA DE LA SEDA

Kirguistan2013_6Del 22 de juliol al 3 d'agost del 2017
El Kirguistan és un país de grans serralades com les del Tien Shan i del Pamir, amb les seves cadenes muntanyoses i els famosos cims Pobeda (7.439 m.) i Lenin (7.134 m.). Aquestes grans cadenes de muntanyes han convertit Kirguistan en un lloc geogràfic de glaceres intactes, cabalosos rius, transparents torrents, grans llacs i extenses i fèrtils valls alpines
Més informació: Kirguistan

Imprimeix
PDF

UNA DE LES MÉS ANTIGUES CIVILITZACIONS DEL MÓN. ARMÈNIA

ArmèniaDel 12 al 20 d'agost del 2017
Armènia és una antiga república soviètica que té les seves arrels en una de les més antigues civilitzacions del món. Cultural, històricament i políticament, Armènia es considera com a part d'Europa, però, la seva localització en el Caucas meridional la situa en una suposada frontera imaginària entre Europa i Àsia: La Transcaucàsia, zona al sud-oest de Rússia, entre el mar Negre i el mar Caspi.
Més informació: Armènia

Imprimeix
PDF

SENDERISME A L'ILLA DE LA GOMERA

gomeraDel 3 al 10 d'octubre del 2017
Les illes Canàries formen part d'una llegenda, la del Atlantis, el continent desaparegut. I la veritat és que quan ens endinsem en els boscos de laurisilva el visitant tindrà la sensació d'estar passejant per un lloc encantat. Us proposem una ruta de senderisme per l'illa de La Gomera per a poder gaudir plenament, i amb la tranquil·litat que es mereixen, d'uns paratges tan bells que alguns d'ells han estat declarats Parcs Nacionals.
Més informació: Senderisme a La Gomera

Imprimeix
PDF

Senderisme per la Serra de Tramuntana

serra tramuntanaDel 8 al 14 d'octubre 2017
Les muntanyes mallorquines no tenen comparació. Especialment a la Serra de Tramuntana, la conjugació d’una natura esquerpa amb una geologia calcària, fa que el paisatge esdevingui fascinador, amb una bellesa característica, endolcida pel caràcter bonàs de les gents que hi viuen. Una selecció d’itineraris que us faran viure uns dies fantàstics d’esbarjo i al mateix temps endinsar-vos a la natura, cultura i etnografia de la més gran de Ses Illes.
Més informacio: Serra de Tramuntana