Promocions i ofertes

Imprimeix
PDF

KIRGUISTAN I ELS SEUS COLORS

KirguistanDe l'11 al 21 d'agost del 2017
Caminades molt fàcils per descobrir aquest país de l'Àsia Central que conserva encara unes tradicions ancestrals, envoltat de muntanyes, ens trobarem amb grans llacs i infinites terres de pastura i una llum especial que dóna als colors la màxima intensitat.
Més informació: Kirguistan i els seus colors

Imprimeix
PDF

UNA DE LES MÉS ANTIGUES CIVILITZACIONS DEL MÓN. ARMÈNIA

ArmèniaDel 12 al 20 d'agost del 2017
Armènia és una antiga república soviètica que té les seves arrels en una de les més antigues civilitzacions del món. Cultural, històricament i políticament, Armènia es considera com a part d'Europa, però, la seva localització en el Caucas meridional la situa en una suposada frontera imaginària entre Europa i Àsia: La Transcaucàsia, zona al sud-oest de Rússia, entre el mar Negre i el mar Caspi.
Més informació: Armènia

Imprimeix
PDF

MADEIRA: UNA ILLA VERDA AL MIG DE L'ATLÀNTIC

MadeiraDel 22 al 29 d'agost de 2017
Una estada de 8 dies per conèixer Madeira, una illa d'origen volcànic, en ple oceà Atlàntic, amb una vegetació exuberant i unes muntanyes espectaculars. Laberints de barrancs verds on s'hi van construir fa anys les levades, que s'integren en un conjunt d'àrees protegides, entre les quals destaquen el Parc Natural de Madeira i el Parc Ecològic de Funchal. A la sortida ens acompanyarà l'Antoni Marin, professor de la UOC, per poder treure més profit al vostre aparell de fotografia.


Més informació: Madeira

Imprimeix
PDF

UZBEKISTAN: RUTA DE LA SEDA

UzbekistanDel 2 al 10 de setembre del 2017
Uzbekistan se situa al bell mig del recorregut que feien els comerciants de la ruta de la seda (Roma - Constantinoble - Xian). Travessarem amples i inhòspits deserts abans d'arribar a la suggerent Samarcanda, la que va ser centre del món durant segles. Ens perdrem pels laberints dels carrers de Khiva, la ciutat de les mil i una nits, feta de llegendes i de sorra.
Un país ple d'història amb sabor d'espècies.
Més informació: Uzbekistan, la perla de l'est

Imprimeix
PDF

SENDERISME PER LA SERRA DE TRAMUNTANA

serra tramuntanaDel 8 al 14 d'octubre 2017
Les muntanyes mallorquines no tenen comparació. Especialment a la Serra de Tramuntana, la conjugació d’una natura esquerpa amb una geologia calcària, fa que el paisatge esdevingui fascinador, amb una bellesa característica, endolcida pel caràcter bonàs de les gents que hi viuen. Una selecció d’itineraris que us faran viure uns dies fantàstics d’esbarjo i al mateix temps endinsar-vos a la natura, cultura i etnografia de la més gran de Ses Illes.
Més informacio: Serra de Tramuntana

Imprimeix
PDF

LA COSTA ATLÀNTICA D'ESSAOUIRA I ASCENSIÓ AL TOUBKAL

marroc235Del 13 al 22 d'octubre del 2017
Alternarem els recorreguts per la platja amb boscos d'argans i tuia. Una costa salvatge i espectacular: cordons de dunes que recorden la proximitat del Sàhara, cascades d'aigua dolça i tèbia, morabits que trenquen el blau del mar amb la seva blancor... Quan deixem la costa pujarem al Toubkal, que amb els seus 4.167m. és el cim més alt del nord d'Àfrica, dominant l'Alt Atlas i a tan sols 33 km de Marràqueix, es troba en una regió d'una bellesa espectacular.
Més informació: Essaouira i Toubkal