Promocions i ofertes

Imprimeix
PDF

Eslovàquia, el país dels Càrpats

Eslovàquia Del 4 a l'11 de setembre del 2017
Una setmana per descobrir el Camí de Santa Bàrbara, patrona dels miners, que connecta les ciutats mineres d'Eslovàquia central, potser la zona minera més important del continent abans del descobriment d'Amèrica. Ciutats medievals, romàntics castells i ruïnes, ostentosos palaus i parcs arqueològics, una arquitectura popular de gran diversitat, les tradicions populars i folklore viu. Trobarem encantadors racons "màgics" que han escapat a la civilització humana.
Més informació: Eslovàquia

Imprimeix
PDF

SENDERISME PER LA SERRA DE TRAMUNTANA

serra tramuntanaDel 8 al 14 d'octubre 2017
Les muntanyes mallorquines no tenen comparació. Especialment a la Serra de Tramuntana, la conjugació d’una natura esquerpa amb una geologia calcària, fa que el paisatge esdevingui fascinador, amb una bellesa característica, endolcida pel caràcter bonàs de les gents que hi viuen. Una selecció d’itineraris que us faran viure uns dies fantàstics d’esbarjo i al mateix temps endinsar-vos a la natura, cultura i etnografia de la més gran de Ses Illes.
Més informacio: Serra de Tramuntana

Imprimeix
PDF

LA COSTA ATLÀNTICA D'ESSAOUIRA I ASCENSIÓ AL TOUBKAL

marroc235Del 13 al 22 d'octubre del 2017
Alternarem els recorreguts per la platja amb boscos d'argans i tuia. Una costa salvatge i espectacular: cordons de dunes que recorden la proximitat del Sàhara, cascades d'aigua dolça i tèbia, morabits que trenquen el blau del mar amb la seva blancor... Quan deixem la costa pujarem al Toubkal, que amb els seus 4.167m. és el cim més alt del nord d'Àfrica, dominant l'Alt Atlas i a tan sols 33 km de Marràqueix, es troba en una regió d'una bellesa espectacular.
Més informació: Essaouira i Toubkal

Imprimeix
PDF

SANTUARI DELS ANNAPURNES - NEPAL

AnnapurnesDe l´1 al 15 de novembre del 2017
Us presentem un dels més famosos i espectaculars trescs del Nepal. Des de frondoses selves fins al peu de l'espectacular paret sud de l'Annapurna, passant per pintorescs poblats, profundes valls o boscos de rododendres i bambú. Aquest tresc, també conegut com Annapurna Base Camp (ABC), arriba fins al mateix campament base per escalar l'Annapurna (8.091 m), la 10a muntanya més alta del planeta, i allà comprendrem perquè aquest lloc és conegut com el Santuari.
Més informació: Santuari dels Annapurnes