Geòrgia: Terra de muntanyes i torres de vigilància (10 dies)

Valorar aquest article
(4 vots)

Kirguistan

Data programada: Del 12 al 21 d'agost de 2019 (GRUP TANCAT)

Geòrgia és caucàsica en la seva màxima expressió a la riba oriental del Mar Negre i encaixonada en una serralada majúscula va acollir a regnes més antics - Còlquida i Ibèria. Tot l’univers mitològic, en el qual Jàson i els argonautes aconseguirien el velló d'or, sorgeix precisament en una nació originada després del pas de diferents regnes i cultures que van deixar aquí les seves petjades.

El Gran Caucas convertit en un autèntic i inexpugnable mur alpí, defineix completament la silueta d'un país adherit a unes muntanyes immenses on els cims nevats es perllonguen en vertical durant tot l'any i conformen una de les més imponents fronteres naturals del planeta.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1. Barcelona / Kutaisi
  Sortida des de Barcelona en vol regular directe a Geòrgia. Arribada de matinada, trobada amb el guia i trasllat a l'allotjament de Kutaisi.

  Dia 2. Kutaisi / Monestir de Gelati / Zugdidi / Becho (260 km.)
  Després de l'esmorzar, al matí, descobrirem la ciutat Kutaisi, la principal ciutat de la regió d'Imereti que va ser un dels centres més importants de l'antiga Còlquida, famosa per ser el destí de Jàson i els Argonautes en la recerca del velló d'or. Aquesta antiga ciutat ha jugat un paper fonamental en la història de Geòrgia i va ser la capital de Geòrgia durant 4 segles, des del segle VIII al XII. Visitarem el complex monàstic de Gelati- Patrimoni de la UNESCO (segle XII). El fundador del complex és el Rei David el Constructor, el rei més destacat en la història de Geòrgia. L'acadèmia de Gelati va ser el centre de la vida cultural i espiritual de Geòrgia. Després de dinar ens dirigirem al nord cap a Svaneti, la inaccessible regió muntanyosa al Caucas major. Parada a la presa d'Enguri. Ens desplaçarem a través del variat paisatge de muntanya del Gran Caucas. Arribada a Becho.Sopar i allotjament en una casa familiar a Becho.
  MP (E/-/S)

  Dia 3. Becho / Glacera d'Ushba / Mestia (20 km.)
  Ens aproparem en vehicle fins al pont sobre el riu de Dolrachala. Caminarem pel bosc als peus de pic Ushba (4700 m), aquest passeig espectacular ens portarà a un salt d'aigua des d'on podrem gaudir d'unes magnífiques vistes del pic Ushba. En la ruta tindrem pícnic. En el camí de tornada ens trobarem amb el transport prop del pont i ens desplaçarem fins Mestia. Sopar i allotjament en una casa familiar a Mestia.
  PC (E/P/S) – Desnivell: ↓ ↑ 650 m. Temps de caminada: 6 hores. Distància: 16 km.

  Dia 4: Mestia / Chalaadi / Mestia
  Després de desplaçar-nos en vehicle uns 10 km, començarem a caminar cap a la glacera de Chalaadi, abans de trobar-nos la glacera, caminarem per unes valls i boscos impressionants. Durant la ruta tindrem pícnic. A la tarda caminarem fins a un pont sobre el riu Mestiachala on trobarem el cotxe que tornarà a Mestia. Temps lliure a Mestia. Sopar i allotjament a la casa familiar a Mestia.
  PC (E/P/S) - Desnivell: ↑↓ 500 m. Temps de caminada: 3 hores. Distància: 9 km

  Dia 5: Mestia / Mulakhi / Adishi
  Després d'esmorzar anirem en vehicle fins al poble de Jabeshi (1700 m.). Des d'aquí, pujarem pel bosc fins les pistes d'esquí de Tetnuldi i baixarem cap a Adishi per prats de flors i gaudirem de les vistes de les muntanyes Tetnuldi (4800 m), Banguriani (3838 m) i el famós Ushba (4700 m). Tindrem picnic duran la ruta. Sopar i allotjament a la casa familiar en Adishi.
  PC (E/P/S) Desnivell:↑775 m ↓415 m Temps de caminada: 4 hores. Distància: 12 km

  Dia 6: Adishi / Iprali
  Deixarem el poble Adishi i començarem a caminar per la llarga vall alpina amb el seu paisatge característic de prats verds on pasturen els ramats. Arribarem a un punt on cal travessar el riu i necessitarem l'ajuda de cavalls per a creuar-lo. Pujarem al pas Chkhutnieri (2722 m) des d'on es pot gaudir de la bella vista de tots els cims entre Tetnudi i Shkhara. Començarem el descens cap a llogaret de Khalde. Finalment arribarem a Iprali. Sopar i allotjament en una casa familiar a Iprali.
  PC (E/P/S) - Desnivell:↑650 m ↓800 m Temps de caminada: 6 hores. Distància: 14 km.

  Dia 7. Iprali / Ushguli (UNESCO)
  Després d'esmorzar caminarem seguint la carretera per uns quilòmetres i continuarem per un camí que puja fins Ushguli. Ushguli (2200 m), és el poble habitat més alt d'Europa, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. El poble és famós per l'abundància de torres de vigilància. Des d'aquí es veu la muntanya més alta de Geòrgia Muntanya Shjara (5068 m). A Ushguli visitarem l'Església de Lamaria (segle XII). Sopar i allotjament a la casa familiar a Ushguli.
  PC (E/P/S) - Desnivell: ↑500 m ↓200 m. Temps de caminada: 4 hores. Distància: 12 km

  Dia 8: Ushguli (UNESCO) / trekking Shjara / Mestia
  Després de l'esmorzar, passejarem per la bella i àmplia vall del riu Enguri, per arribar als peus de la Muntanya Shjara (5068 m) - la muntanya més alta de Geòrgia. A la tarda tornarem en vehicle privat a Mestia. Sopar i allotjament a la casa familiar a Mestia.
  PC (E/P/S) - Desnivell:↑↓300 m. Temps de caminada: 6 hores. Distància: 18 km

  Dia 9. Mestia / Prometeu / Kutaisi
  Després de l'esmorzar ens dirigirem a la regió de Imereti i visitarem les coves de Prometeu - una de les dimensions més riques amb estalactites, estalagmites, cascades petrificades, perles de les cavernes subterrànies que acaben en un gran llac. La cova consisteix en 6 grans habitacions, plenes de formacions espectaculars. Un riu travessa tota la cova sota o al costat de les passarel·les. Si t'acostes a la superfície de l'aigua, podràs veure peixos, sargantanes, crancs tots blancs i alguns transparents i cecs per falta de llum. Temps lliure per dinar. Després de la visita continuarem fins a Kutaisi. Sopar i allotjament en una casa d'hostes a Kutaisi.
  MP (E/-/S)

  Dia 10. Tornada
  Després d'esmorzar, trasllat a l'aeroport de Kutaisi i sortida en vol regular. Arribada a Barcelona. Esmorzar a l'hotel
  (E/-/-)

  E: Esmorzar – P: Picnic – S: Sopar

 • Algunes imatges:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700m
 • Preus:

  1.480 € per persona a partir de 12 persones.

  Suplement habitació individual: 125 €

 • Què inclou:

  Guia local de parla castellana durant tot el programa.
  Guia de muntanya a Svanetia.
  Trasllats aeroport / hotel / aeroport.
  Transports interiors.
  Tot-terrenys pel transport d'equipatge els dies de tresc.
  Allotjament en hotels en habitacions dobles amb bany.
  Àpats especificats en el programa: tots els esmorzars / 6 picnics / 8 sopars.
  Entrada a les coves de Prometeu i cavalls per creuar el riu.
  1 l d'aigua mineral diari.

 • No inclou:

  Vol directe des de Barcelona.
  Assegurança de viatge.
  Begudes alcohòliques.
  Propines.
  Els àpats no especificats.
  Tot el no especificat a l'apartat inclou.

 • A tenir en compte:

  Passaport en vigor amb una validesa mínima de 6 mesos i en bon estat.

  Assegurança de viatge (amb el número de telèfon on s'ha de trucar per casos d'emergència) que cobreixi despeses mèdiques per malaltia i accident, trasllat i repatriació.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari