NOTÍCIES SOBRE GEÒRGIA POST-COVID-19

El govern georgià ha anunciat que permetrà reiniciar el turisme intern a partir del 15 de juny
i a partir del 01 de juliol
obriran les fronteres terrestres i aeroports.
Es rebran els passatgers internacionals només amb control a l'aeroport sense quarantena de catorze dies.
Pel primer de juliol estaran oberts hotels/restaurants, museus i altres monuments culturals.

Geòrgia: Descobrint el Gran Caucas (8 dies)

Valorar aquest article
(9 vots)

Kirguistan

PRÒXIMES DATES PROGRAMADES:

Del 3 al 10 de juliol de 2020
Del 14 al 21 d'agost de 2020

Aquest programa és pot organizar, a partir de 4 persones, per les dates que vosaltres escolliu entre els mesos de JUNY a SETEMBRE.

Svanètia és una regió històrica de Geòrgia localitzada al nord-oest del país en l'anomenat Gran Caucas. Està dividida en dues parts, la Baixa i l'Alta Svanètia, aquesta última declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l'any 1996 per l'excepcional paisatge de muntanya i els poblets característics de l'Edat Mitjana amb torres fortificades. Entre els segles IX i XIII cada família construïa la seva pròpia torre ('murkwam') com una mena de fortalesa davant els invasors mongols, perses i otomans, però també per defensar-se de les baralles locals entre clans. Ara hi guarden el fenc que serveix per alimentar el bestiar.

El Gran Caucas convertit en un autèntic i inexpugnable mur alpí, defineix completament la silueta d'un país adherit a unes muntanyes immenses on els cims nevats es perllonguen en vertical durant tot l'any i conformen una de les més imponents fronteres naturals del planeta. El paisatge està dominat per muntanyes d'entre 3.000 i 5.000 m d'altitud. Quatre dels pics més alts de les muntanyes del Caucas es troben a la regió. De fet el pic més alt de Geòrgia, la muntanya Shkhara de 5.193 m, es troba aquí.

Geòrgia és caucàsica en la seva màxima expressió, a la riba oriental del Mar Negre i encaixonada en una serralada majúscula, va acollir a regnes més antics - Còlquida i Ibèria. Tot l'univers mitològic, en què Jàson i els argonautes aconseguirien el velló d'or, sorgeix precisament en una nació originada després del pas de diferents regnes i cultures que van deixar aquí les seves petjades.

Anar a Geòrgia també és descobrir alguns dels seus grans valors, la gastronomia i els vins. Terra de confluència de tradicions, turques, perses, armènies, russes i genuïnament georgianes. Tenen una cuina de qualitat i quantitat i no marxarem de Geòrgia sense degustar els saborosos khachapuris i khinkalis.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1. Barcelona / Kutaisi
  Sortida des de Barcelona en vol regular directe a Geòrgia. Arribada de matinada, trobada amb el guia i trasllat a l'allotjament de Kutaisi.

  Dia 2. Kutaisi / coves de Prometeo / Mestia
  Després de l'esmorzar, visitarem les coves de Prometeu - una de les cavitats més riques amb estalactites, estalagmites, cascades petrificades i perles de les cavernes subterrànies que acaben en un gran llac. La cova consisteix en 6 grans sales, plenes de formacions espectaculars. Un riu travessa tota la cova sota o al costat de les passarel·les. Si t'acostes a la superfície de l'aigua, podràs veure peixos, sargantanes, crancs tot blancs i alguns transparents i cecs per falta de llum. Ens desplaçarem a través del variat paisatge de muntanya del Gran Caucas i farem una parada a la presa d'Enguri, la segona presa d'arc de formigó més alta del món amb una alçada de 271,5 m. Arribada a Mestia. Sopar i allotjament en hostal a Mestia.
  MP (E/-/S).

  Dia 3. Mestia / Lakhiri / Mulakhi / Adishi
  Després d'esmorzar caminarem cap a Mulakhi, tindrem una caminada per prats amb flors, especialment de rododendres i gaudirem de les vistes del pic Tetnuldi (4.800 m), el Banguriani i el famós pic Ushba (4.700 m). Al llarg de la caminada visitarem el poble Lakhiri. Des del poble Mulakhi amb cotxe 4x4 sortirem cap a Adishi. Sopar i allotjament en hostal a Adishi.
  PC (E/D/S) – Desnivell:↑ 760 m ↓ 520 m.Temps de caminada: 5 hores aprox.

  Dia 4. Adishi / Iprali
  Deixarem el poble d'Adishi i començarem a caminar per una preciosa vall alpina amb el seu paisatge característic de prats verds on pasturen els ramats. Arribarem a un punt on cal travessar el riu i necessitarem l'ajuda dels cavalls per creuar-lo. Pujarem cap al coll de Chkhutnieri, a una altitud de 2.722 m, des d'on es pot gaudir d'una bella vista sobre tots els cims entre el Tetnudi i l'Shkhara. Començarem el descens cap al llogaret de Khalde i finalment arribarem a Iprali. Sopar i allotjament en hostal a Iprali.
  PC (E/D/S) – Desnivell: ↑ 650 m ↓ 800 m. Temps de caminada: 8 hores aprox.

  Dia 5. Iprali / Ushguli (Patrimoni de la UNESCO)
  Després d'esmorzar un camí de pujada ens portarà a poc a poc fins a Ushguli. Ushguli està construït a 2.200 m, és el poble habitat més alt d'Europa i va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. El poble és famós per l'abundància de les torres de vigilància. Des d'aquí es veu la muntanya més alta de Geòrgia, el Mont Shkhara de 5.068 m. A Ushguli visitarem l'església de Lamaria del segle XII. Sopar i allotjament en hostal a Ushguli.
  PC (E/D/S) – Desnivell: ↓ 400 m ↑ 650 m. Temps de caminada: 4 hores aprox.

  Dia 6. Ushguli / glacera d'Shkhara / Mestia
  Després d'esmorzar, passejarem per la bella i amplia vall del riu Enguri. Arribarem fins als peus de la muntanya d'Shkhara (5.068 m) i ens aproparem a la seva glacera d'on brolla gran quantitat d'aigua i neix el riu que dóna nom a la vall. A la tarda trasllat en vehicle fins a Mestia. Sopar i allotjament en hostal a Mestia.
  PC (E/D/S) – Desnivell: ↑ ↓ 300 m. Temps de caminada: 6 hores aprox.

  Dia 7. Mestia / Martvili / Kutaisi
  Després de l'esmorzar deixarem les muntanyes de Svaneti i ens dirigirem cap a la regió de Samegrelo. La primera parada la tindrem a Martvili, lloc on la força del riu al llarg de milions d'anys, ha format un congost de fins a 40 metres de profunditat i una longitud de 2.400 metres, i on un barquer amb el seu bot ens portarà a descobrir els seus racons a través d'un viatge inoblidable entre les altes roques de congost. A la tarda arribarem a Kutaisi. Sopar i allotjament en hostal a Kutaisi.
  MP (E/-/S)

  Dia 8. Kutaisi / Gelati / Tornada
  Avui visitarem el monestir medieval de Gelati i la seva Acadèmia, del segle XII. Aquest lloc va ser un important centre cultural i polític de Geòrgia. El fundador del complex va ser el Rei David Aghmashenebeli (el Constructor), el rei més destacat en la història de Geòrgia. Seguidament passejarem pel centre de Kutaisi i visitarem el mercat local. Trasllat a l'aeroport i sortida en vol directe cap a Barcelona.
  (E/-/-)

 • Algunes imatges:
 • Durada: Una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
 • Preus:

  Grup de 2 a 12 persones: 1.330 € per persona

  Suplement habitació individual: 125 €

 • Què inclou:

  Guia local de parla castellana durant tot el viatge
  Guia de muntanya durant els dies de tresc (3, 4, 5, i 6)
  Allotjament en hostals en habitacions dobles
  Àpats especificats en el programa: 7 esmorzars / 4 pícnics / 6 sopars.
  Trasllats aeroport / hotel / aeroport
  Transports interiors necessaris per portar a terme el programa
  Tot-terrenys pel transport d'equipatge els dies de tresc
  Tot-terrenys per anar al lloc d'inici i final de tresc els dies 3 i 6
  Entrada a les coves de Prometeu i al congost de Martvili
  Cavalls per travessar el riu el dia 4
  1 l d'aigua mineral diari per persona
  Impostos.

 • No inclou: Vol directe des de Barcelona
  Begudes alcohòliques
  Propines
  Els àpats no especificats
  Tot el no especificat a l'apartat inclou.
 • A tenir en compte:

  Passaport en vigor amb una validesa mínima de 6 mesos i en bon estat.

  A tenir en compte:
  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari