La Bretanya francesa - Normandia

Valorar aquest article
(5 vots)

Mont Saint MichelProperes dates programades: del 3 al 9 de juliol 2018

Aquesta no és una sortida de senderisme. És un recorregut per visitar i conèixer la zona i els monuments i llocs més emblemàtics de la Bretanya francesa: Bordeaux, La Rochelle, la catedral de Sant Pere i Sant Pau de Nantes, Rennes, l'espectacular Mont Saint Michel, les muralles de Saint Malo, la ciutadella medieval de Dinan, la costa rosa (costa de l'amor) de Paimpol, Treguier i Perros Guirec, Omaha beach (desembarcament de Normandia), etc.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: Sortida a les 06:00h. Parada en ruta per esmorzar a càrrec del client.
  Continuació del viatge fins arribar a BORDEAUX. Anirem a dinar en un restaurant. Després de la sobretaula anirem a descobrir la ciutat a peu amb GUIA OFICIAL.
  Acabada la visita ens traslladarem a l'hotel a sopar i descansar.

  Dia 2: Esmorzar a l'hotel i sortida direcció LA ROCHELLE.
  Descobrirem aquesta població de la mà d'un GUIA OFICIAL. Dinar en restaurant. Després de dinar farem camí fins arribar a NANTES on visitarem la CATEDRAL DE SANT PERE I SANT PAU i podrem passejar pel casc històric.
  Acabada la visita anirem direcció RENNES on tindrem l'hotel. Sopar i allotjament.

  Dia 3: Sortida de l'hotel després d'esmorzar.
  A les 10:29h és quan la marea está més alta i será espectacular veure EL MONT SAINT MICHEL convertit en una illa. Descobrirem un dels racons més màgics de NORMANDIE amb un GUIA OFICIAL. Dinar en restaurant i a la tarda visitarem SAINT MALO, on veurem les seves muralles i seguidament anirem a DINAN, la ciutadella medieval entre el cel i el mar.
  Acabades les visites anirem al nostre hotel a sopar i descansar.

  Dia 4: Sortida de l'hotel després d'esmorzar.
  Avui coneixerem la COSTA DEL ARMOR. Visitarem les poblacions de PAIMPOL, TREGUIER i PERROS GUIREC i veurem una de les costes més espectaculars del món: de color rosa! Dinar en restaurant i a la tarda tornarem cap a RENNES on descobrirem la ciutat amb una GUIA OFICIAL.
  Sopar i descansar a l'hotel.

  Dia 5: Sortida de l'hotel després d'esmorzar.
  Avui anirem a visitar OMAHA BEACH i a visitar les PLATGES DEL DESEMBARCAMENT. Dinar en restaurant. Seguidament anirem a CAEN on visitarem l'ABADIA DELS HOMES I LES DONES i EL CASTELL DELS DUCS DE NORMANDIA amb GUIA OFICIAL.
  Allotjament a l'hotel de CAEN i sopar.

  Dia 6: Sortida de l'hotel després d'esmorzar.
  Sortida direcció cap a TOURS on visitarem la CATEDRAL DE SAINT GATIEN. Dinar a un restaurant de la zona i seguidament anirem a FUTUROSCOPE on visitarem el parc.
  Sopar en un restaurant del parc. Allotjament a l'hotel.

  Dia 7: Sortida de l'hotel després d'esmorzar. Iniciarem el camí de tornada. Parada per dinar en un restaurant. Continuació del trajecte fins a destí.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida, Activitats per a famílies i amics, Rutes temàtiques, Rutes Culturals
 • Nivell: FÀCIL - Rutes aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Màxim 8-10 km i desnivells de fins a 400m
 • Preus:

  PREU: 895 € per persona

  Suplement habitació individual: 195 €

 • Què inclou:

  - Guia acompanyant de l'agència.
  - Còmode autocar.
  - Guies locals (indicades).
  - Entrades (indicades).
  - Tots els àpats de restaurant amb aigua, vi i cafè.
  - Hotels ubicats al centre de les ciutats.
  - Assegurança de viatge i anul·lació per causa justificada.

 • No inclou:

  - Tot el no especificat en l'apartat 'inclou'.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari