Cap d'any senderisme a Tenerife i illa del Hierro

Valorar aquest article
(15 vots)

Del 28 de desembre del 2017 al 3 de gener del 2018

A l'illa del Hierro, declarada Reserva de la Biosfera per la seva riquesa natural, que hi ha tant a la terra com en el fons marí que li envolta, destaca principalment la tranquil·litat i el bon fer dels habitants de l'illa, així com els contrasts entre els verds boscos de pi canari, els de laurisilva, els sabinars i els escarpats basàltics que conformen els penya-segats de la costa, amb les seves piscines naturals I si tot això no és suficient, la senzilla, però no per això menys saborosa gastronomia canària, i l'amabilitat i hospitalitat de la seva gent faran d'aquesta ruta una de les més especials que puguem realitzar.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Començarem visitant l’espectacular barranc del Masca a Tenerife per després anar cap al Hierro on caminarem pels llocs més interessants de l'illa, encara que és petita està plena de contrastos, quasi cada dia podem veure paisatges completament diferents dels altres. Passarem per Jinama, Sant Salvador, El Sabinar, El Verodal, cim del Malpaso, etc.

  Dia 28/12/2017 - Sortida de Barcelona amb el vol de Ryanair FR6376 a les 21:15 amb arribada a Tenerife Sud a les 23:55h. Dormir en hotel a Tenerife Sud.

  Dia 29/12/2017 - Anirem fins a Los Gigantes i amb vaixell fins al final del barranc de Masca. Pujada del barranc fins al poblet de Masca per entremig d’impressionants parets volcàniques. 5,8 km. +715 m. A la tarda/vespre vaixell per anar cal al Hierro. Allotjament a Las Puntas.

  Dia 30/12/2017 - Transport fins a Sabinosa, pujada a la Dehesa, Virgen de los Reyes, El Sabinar, el Verodal i transport de tornada 16 km. +890m, -920 m. Allotjament a Las Puntas.

  Dia 31/12/2017 - Caminada per la costa del Golfo, des de las Puntas al Charco Azul i transport de tornada 12,5 km. +335m, -320 m. Allotjament a Las Puntas.

  Dia 1/1/2018 - Transport fins a Candelaria, camí de pujada a Jinama, Mirador del Golfo, camino de la Vírgen i baixada per San Salvador. Transport de tornada 13,2 km. +1.140m, -180 m. Allotjament a Las Puntas.

  Dia 2/1/2018 - Transport fins a Sabinosa, pujada a Malpaso i descens al Pinar, 15,5 km. +710m, -760 m. Allotjament a Valverde.

  Dia 3/1/2018 - Transport fins al Puerto de la Estaca, ferri a Los Cristianos, bus a l’aeroport de Tenerife Sur per agafar el vol de tornada de Ryanair FR6377 a les 16:15 amb arribada a Barcelona a les 20:45 h.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Dates: del 28 de desembre del 2017 al 3 de gener del 2018.
 • Durada: Una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700m
 • Preus:

  Preu per persona: 695 €

 • Què inclou:

  - Guia de Giroguies
  - 6 nits d’allotjament en règim de mitja pensió (esmorzars i sopars, excepte el primer sopar ja que arribem tard), (1 nit a Tenerife Sud, 4 nits a Las Puntas i 1 a Valverde Ferri al Hierro d’anada i tornada)
  - Vaixell per anar fins al Masca
  - Transports dins del Hierro segons el programa
  - Trasllat de l’equipatge entre els hotels
  - Ajuda per la reserva dels vols fins al Hierro
  - Assessorament en material que s'ha de portar
  - Assegurança d’accidents

 • No inclou:

  - Vols d’avió amb maleta facturada (uns 285 € a data 30/08/2017)
  - Dinars de picnic que els podem comprar als pobles
  - Transports interiors a Tenerife
  - Suplement d’habitació individual si és possible
  - Tot el no especificat en l’apartat anterior

 • A tenir en compte:

  PERSONES PER A QUI ESTÀ PENSADA AQUESTA RUTA: Aquelles que vulguin descobrir una flora única en un dels llocs que antany va ser denominat el Paradís de la Terra, i alhora assaborir la rica gastronomia i l'hospitalitat del poble canari.

  NIVELL D’ESFORÇ: Caminarem una mitja de 5/6 hores efectives de marxa a ritme lent. Els desnivells acumulats poden arribar fins als 1.000 m.
  Els que vulguin, la majoria de rutes es poden fer més curtes i a mitja ruta aproximadament trobar una via d’anada a l’allotjament en taxi.

 • Reserves:
  pre-reserves
Més en aquesta categoria: Senderisme a l'illa de la Gomera »
Inicieu sessió per enviar comentaris