Senderisme a l'illa del Hierro

Valorar aquest article
(8 vots)

Properes dates programades: del 30 d'octubre al 6 de novembre 2017.

A l'illa del Hierro, declarada Reserva de la Biosfera per la seva riquesa natural que hi ha tant a la terra com en el fons marí que li envolta, destaca principalment la tranquil—litat i el bo fer dels habitants de l'illa, així com els contrasts entre els verds boscos de pi canari, els de laurisilva, els sabinars i els escarpats basàltics que conformen els penya-segats de la costa, amb les seves piscines naturals I si tot això no és suficient, la senzilla, però no per això menys saborosa gastronomia canària, i l'amabilitat i hospitalitat de la seva gent faran d'aquesta ruta una de les més especials que puguem realitzar.

Caminarem pels llocs més interessants de l'illa, encara que és petita està plena de contrastos, quasi cada dia podem veure paisatges completament diferents dels altres. Passarem per Jinama, Sant Salvador, El Sabinar, El Verodal, cim del Malpaso, etc

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: Vol a Tenerife Nord, trasllat a Los Cristianos i ferri fins a Hierro. Trasllat als apartaments a Las Puntas.

  Dia 2: Caminada per la costa del Golfo, des de las Puntas al Charco Azul i transport de tornada. (12,5 km. +335m, -320 m.)

  Dia 3: Transport fins a Sabinosa, pujada a la Dehesa, Virgen de los Reyes, El Sabinar, el Verodal i transport de tornada. (16 km. +890m, -1.100 m.)

  Dia 4: Transport fins a Candelaria, camí a San Salvador, Mirador del Golfo, Jinama i descens a Candelaria. Transport de tornada. (15,8 km. +1.140m, -1.140 m.)

  Dia 5: Transport fins a Sabinosa, pujada a Malpaso i descens al Pinar. (17,5 km. +1.310m, -760 m.)

  Dia 6: Del Pinar a La Restinga. (8,4 km. +15m, -780 m.)

  Dia 7: Dia de relax a la platja de la Restinga o els que vulguin caminar farem una caminada per la zona fins a Tacoron, (unes 4-5 hores de marxa efectives).

  Dia 8: Transport fins al Puerto de la Estaca, ferri a Los Cristianos, bus a l'aeroport de Tenerife Sur i vol de tornada a Barcelona

 • Algunes imatges:
 • Durada: Més d'una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 12km i desnivell màxim de 500m
 • Preus: Consultar
 • Què inclou:

  - Guia de Giroguies
  - 7 nits en règim d'allotjament i esmorzar
  - Transports per anar al Hierro i dins del Hierro segons el programa
  - Trasllat de l'equipatge entre els hotels
  - Ajuda per la reserva dels vols i/o ferris fins al Hierro
  - Assessorament en material que s'ha de portar
  - Assegurança d'accidents

 • No inclou:

  - Dinars i sopars, els dinars de picnic els podem comprar als pobles i els sopars els tenim encarregats per qui vulgui. (generalment ens gastem uns 150/170 € per persona)
  - Transports addicionals per fer la ruta més curta
  - Tot el no especificat en l'apartat anterior

 • A tenir en compte:

  - Es caminaran de 5 a 7h al dia (aproximadament) més parades per menjar i l'estona si fem algun bany.
  - Hi ha dies que es caminen entre 15 i 17 km.
  - El dia que es fa més desnivell es fa 1250 m de desnivell positiu

  - Aquest itinerari està dissenyat per a persones actives i aventureres. Que vulguin descobrir el país a poc a poc, gaudint de tots els seus racons, mentre caminem admirant tota la seva espectacularitat.

  - No és un viatge convencional, amb tot programat i definit, hi poden haver-hi canvis però el nostre objectiu és passar-ho bé i gaudir plenament de tot els que ens envolta.

  - Cal tenir en compte que dormirem en llits que no estem acostumats, que ens podem mullar, enfangar, de vegades podem passar fred o calor, menjarem diferent del que estem acostumats, però sempre mantindrem el bon humor i l'harmonia del grup

 • Reserves:
  pre-reserves
Més en aquesta categoria: « Senderisme a l'illa de la Gomera

Deixa un comentari