Senderisme a l'illa del Hierro

Valorar aquest article
(19 vots)

Properes dates programades:
de l'1 al 7 de maig de 2018
del 2 al 8 de desembre 2018

A l'illa del Hierro, declarada Reserva de la Biosfera per la seva riquesa natural, que hi ha tant a la terra com en el fons marí que li envolta, destaca principalment la tranquil·litat i el bon fer dels habitants de l'illa, així com els contrasts entre els verds boscos de pi canari, els de laurisilva, els sabinars i els escarpats basàltics que conformen els penya-segats de la costa, amb les seves piscines naturals I si tot això no és suficient, la senzilla, però no per això menys saborosa gastronomia canària, i l'amabilitat i hospitalitat de la seva gent faran d'aquesta ruta una de les més especials que puguem realitzar.

Informació addicional

 • Itinerari:

  PERSONES PER A QUI ESTÀ PENSADA AQUESTA RUTA: Aquelles que vulguin descobrir una flora única en un dels llocs que antany va ser denominat el Paradís de la Terra, i alhora assaborir la rica gastronomia i l'hospitalitat del poble canari.
  Caminarem pels llocs més interessants de l'illa, encara que és petita està plena de contrastos, quasi cada dia podem veure paisatges completament diferents dels altres. Passarem per Jinama, Sant Salvador, El Sabinar, El Verodal, cim del Malpaso, etc.

  Dia 1 - Sortida del vol des de Barcelona amb arribada a Tenerife. A la tarda/vespre vaixell per anar cal al Hierro. Allotjament a Las Puntas.

  Dia 2 - Caminada des de Valverde passant pel Garoé, Guarazoca i fins a l'espectacular mirador de la Peña. 13 km, +980 m, -600 m. Trasllat en vehicle a Las Puntas. Dormir en apartaments a Las Puntas.

  Dia 3 - Transport fins a Sabinosa, pujada a la Dehesa, Virgen de los Reyes, El Sabinar, el Verodal i transport de tornada. 12,7 km, +760 m, -700 m. Allotjament a Las Puntas.

  Dia 4 - Caminada per la costa del Golfo, des de las Puntas al Charco Azul i transport de tornada. 12,5 km, +335m, -320 m. Allotjament a Las Puntas.

  Dia 5 - Transport fins a Candelaria, camí de pujada a Jinama, Mirador del Golfo, camino de la Vírgen i baixada per San Salvador. 16 km, +1.140m, -1.140 m. Allotjament a Las Puntas.

  Dia 6 - Transport fins a Sabinosa, pujada a Malpaso i descens al Pinar. 17,5 km, +1.310 m, -755 m. Transport i allotjament a Las Puntas.

  Dia 7 - Transport fins al Puerto de la Estaca i ferri a Los Cristianos. Temps lliure a Los Cristianos i bus a l’aeroport de Tenerife per agafar el vol de tornada.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Una setmana
 • Tipus: Senderisme en grup
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700m
 • Preus:

  Preu per persona:
  de l'1 al 7 de maig: 695 € + 230€ del vol amb maleta facturada
  del 2 al 8 de desembre: 695 € + Preu del vol a data del dia de la reserva

 • Què inclou:

  - Guia de Giroguies
  - 6 nits d’allotjament
  - 6 esmorzars
  - 6 sopars
  - Ferry al Hierro anada i tornada
  - Transports dins del Hierro segons el programa
  - Ajuda per la reserva dels vols fins a Tenerife
  - Assessorament en material que s'ha de portar

 • No inclou:

  - Dinars de picnic que els podem comprar als pobles
  - Transports interiors a Tenerife
  - Suplement d’habitació individual si és possible
  - Tot el no especificat en l’apartat anterior

 • A tenir en compte:

  NIVELL D’ESFORÇ: Caminarem una mitja de 5/6 hores efectives de marxa a ritme lent. Els desnivells acumulats poden arribar fins als 1.000 m.
  Els que vulguin, la majoria de rutes es poden fer més curtes i a mitja ruta aproximadament trobar una via d’anada a l’allotjament en taxi.

  Allotjaments: L'allotjament a El Hierro és bàsic. Net i correcte. Apartaments dobles amb bany però amb pocs luxes.

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

  Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

 • Reserves:
  pre-reserves
Més en aquesta categoria: Senderisme a l'illa de la Gomera »

Deixa un comentari