Visita al paradís - Formentera

Valorar aquest article
(16 vots)

Properes dates programades: del 6 al 10 de desembre
No és casual que Formentera sigui presentada com l'últim paradís de la Mediterrània. Una estada a la més petita de les Pitiüses suposa una experiència diferent. Definitiva. Una illa on el medi ambient és respectat, amb 20 Km. de platges de sorra blanca i on els diferents blaus del mar resulten irrepetibles. Uns tons que només s'expliquen per la praderia de posidònia que envolta l'illa, una depuradora natural que neteja l'aigua i permet la sedimentació de la sorra al litoral. Una autèntica selva submarina que ha estat declarada, el 1999, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Els caminants recorreran vells camins agrícoles envoltats de flors silvestres, turons verds, platges interminables. Gaudiran de la particular arquitectura de l'illa. Coves, molins de vent, esglésies blanques, velles savines amb els seus troncs doblegats pel sol i el vent, es creuaran en el seu camí.

Informació addicional

 • Itinerari:

  Dia 1: Arribada a Eivissa, trasllat al port per agafar el ferry cap a Formentera, i trasllat a l'allotjament a Sant Ferran. Caminada des del Port la Savina. Platja de Ses Illetes, es Pujols i Sant Ferran, una ruta de sorres blanques i aigües transparents a la punta nord de l'illa.

  Dia 2: Caminada de cala Saona fins a Port la Savina passant pel Centre d'interpretació/Parc Natural Ses Salines-Can Marroig. Gaudirem de la quietud i bellesa de cala Saona, de les meravelloses vistes que ofereix la veïna illa d'Eivissa, la costa de Punta Pedrera, dels bells penya-segats de Punta Rasa i de la vora de s'Estany des Peix.

  Dia 3: Ruta Es Copinar, Far de la Mola i el Pilar. Començarem la nostra ruta a la darrera platja de la zona de Migjorn, passant per s'Estufador, pujant al Pilar de la Mola i visitant l'impressionant entorn del Far, escenari d'algunes pel·lícules.

  Dia 4: Caminada per El Pilar, es Caló, cala en Baster i tornada a Sant Ferran. Una ruta per la zona de Tramuntana, amb petits amarradors que semblen pintures antigues i horitzons d'infinits blaus.

  Dia 5: Ferry a Eivissa, dinar i trasllat a l'aeroport.

 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Durada: Ponts
 • Tipus: Senderisme en grup, Activitats per a famílies i amics, Rutes temàtiques, Rutes Culturals
 • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700m
 • Preus:

  595 € per persona

 • Què inclou:

  - Guia de Giroguies
  - 4 nits en hostal en habitacions dobles amb bany i en règim de mitja pensió (esmorzar i sopar)
  - Ferry (d'anada i tornada) Eivissa-Formentera
  - Transports interiors per fer les caminades
  - Assessorament en temes de senderisme i material necessari
  - Assegurança d'accidents

 • No inclou:

  - Vols d'anada i tornada a Eivissa
  - Picnics per les caminades (es poden comprar en els allotjaments o als pobles)
  - Suplement habitació individual 145 €
  - Tot el no especificat en l'apartat 'inclou'

 • A tenir en compte:

  Algun dia l'itinerari arriba als 17 km, però els desnivells acumulats són inferiors als 200 metres.

  L'ordre de les caminades pot variar per tal de fer-les més agradables en funció del vent dominant.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari