Imprimir aquesta pàgina

Senderisme a les Dolomites

Valorar aquest article
(75 vots)

Eslovenia

Pròximes dates programades:
Aquest programa es pot organitzar per les dates que vosaltres escolliu dins els mesos de juny, juliol, agost i setembre a partir de 3 persones.

Un viatge a les Dolomites que ens portarà per alguns dels llocs més atractius del massís. Acompanyats per un guia, realitzarem les caminades més maques i gaudiràs d'unes vistes inoblidables de La Marmolada, Tofane, Monte Cristallo, i d'altres. Recorrerem els senders més entranyables de les Dolomites i pujarem al pic Nuvolau, caminarem per l'antic Viel del Pan i donarem la volta a les famoses Tre Cime di Lavaredo, Cinque Torri i al Llac di Braies.

Informació addicional

  • Punts forts:

    Viel del Pan, sender històric de la I Guerra Mundial.
    Pic de Nuvolau, panorama incomparable.
    Cortina D’Ampezzo, la perla de les Dolomites.
    Tre Cime di Lavaredo, la ruta més popular de les Dolomites.
    Venècia, una de les ciutats més romàntiques del món.

  • Itinerari:

    Dia 1: ARRIBADA A DOLOMITES
    Arribada a l'aeroport de Venècia, trasllat cap al parc nacional Dolomites de Belluno i allotjament. Trobada amb el guia.

    Dia 2: TRESC PEL VIEL DEL PAN
    Després d'esmorzar, trasllat al mític passo Pordoi, frontera entre les regions del Vèneto i el Trentino - Alto Adigo. Des del coll comença una de les marxes més boniques de totes les Dolomites, el "Viel del Pan". És un camí senzill que ens recompensarà amb unes increïbles vistes cap a la cara nord de la Marmolada, la muntanya més alta de les Dolomites. Passarem per una part del camí històric que es va utilitzar durant la Primera Guerra Mundial per transportar aliments entre els passos de Pordoi i Fedaia. La ruta és circular, així que després de baixar al llac Fedaia als peus de la Marmolada, tocarà pujar cap a Forcella Porto Vescovo des d'on tornarem al Passo Pordoi. Tornada l'hotel. Sopar i allotjament.
    12.6 km. Desnivell: +565 m; -565 m.

    DIA 3: PASSO GIAU I AVERAU
    Després d’esmorzar, trasllat al Passo Giau (2.236 m), un dels ports de muntanya més bonics de les Dolomites. Aquest port de muntanya ofereix unes vistes magnífiques de diversos grups de muntanyes, com ara les Tofanas, Croda da Lago, Sorapiss, Marmolada, Nuvolau, etc. Des d’aquí començarem la nostra caminada del dia. A poc a poc pujarem al pas de muntanya d'Averau, sota el cim de Nuvolau (2.575 m) que és un dels cims més famosos de les Dolomites. Si es decideix entre tots, es pot pujar fins al refugi i des d'allà al cim de Nuvolau.
    Al refugi d'Averau es menja molt bé i des d'aquí, la pujada al Nuvolau és d'uns 30 minuts. La situació de refugi de Nuvolau el va convertir en una posició estratègica de les més importants durant la Primera Guerra Mundial. És famós per la incomparable panoràmica que ofereix: una àmplia vista de 360 graus, des de l'estació d'esquí de Marmolada fins a les famoses muntanyes de Tofana i fins a les glaceres austríaques. Des del refugi tornarem al Passo Giau, però baixant fins al refugi Fedare. Trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.
    5,5 km. Desnivell: +180 m, -415 m (sense pujar al cim).

    Dia 4: CAMPOLONGO I LLAC BOÉ
    Després d'esmorzar i ens traslladarem fins al proper Passo Campolongo (a 10 min d'Arabba). Avui toca una ruta que no és llarga, però plena de vistes impressionants i amb un valor paisatgístic molt alt. És una ruta circular entre les famoses torres dentades del Bec de Roces que ens portarà fins al llac Boé. Sopar i allotjament a l'hotel.
    6 km. Desnivell: +150 m, -460 m

    Dia 5: VOLTA A CINQUE TORRI
    Després d'esmorzar ens traslladarem a la zona de la glamurosa Cortina d'Ampezzo. Pel camí, pararem per fer un recorregut a les Cinque Torri. Les cinc torres rocoses arriben a una altitud màxima de 2.361 m. i són una de les rutes més importants de senderisme a Dolomites, ja que es localitzen en un entorn realment espectacular. En acabar continuarem fins a Cortina també s'anomena “la perla de les Dolomites” i és una de les principals destinacions turístiques internacionals. La bellesa de la vall d'Ampezzo atrau visitants de tot el món en qualsevol època de l'any. A l'hivern, amb les seves pistes d'esquí i a l'estiu, amb la seva bellesa natural i una infinitat d'opcions per practicar el ciclisme, l'alpinisme i el senderisme. Està envoltat de majestuosos cims, com ara Tofane, Monte Cristallo, totes formant part de les Dolomites i declarades patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Sopar i allotjament a la zona de Cortina.
    8 km. Desnivell: +370 m, -370 m.

    DIA 6: DONANT LA VOLTA A LES TRE CIME DI LAVAREDO
    Després de l'esmorzar, sortida per gaudir de l'últim dia de senderisme. I, hem deixat el millor pel final! La Ruta de les Tre Cime di Lavaredo que és la més popular de les Dolomites. Sense gaire esforç gaudiràs d'un camí amb vista als tres cims rocosos. En fer aquest camí t'emportaràs la imatge més típica de les Dolomites. Aquesta ruta té poc desnivell, encara que no li falten pujades. Transcorre per zones altes, tot el temps a més de 2.000 m d'altitud, ja que s'arriba a aquesta altitud amb cotxe. Gaudirem d'unes vistes magnífiques durant tot el recorregut i de diversos refugis on hi ha molta gent. Com que la ruta és circular, acabarem tornant al punt de sortida al passo Auronzo. Trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.
    10 km. Desnivell: +400 m, -400 m.

    DIA 7: DOLOMITES - VENÈCIA
    Esmorzar. Els dies de senderisme s'han acabat a les Dolomites, però no el viatge. En estar en aquesta zona, s’ha d'aprofitar i visitar Venècia. El trasllat des de la zona de les Dolomites a Venècia visitarem l'impressionant llac Braies. És dels llocs més visitats de les Dolomites i que s'ha popularitzat per les boniques fotografies a les xarxes socials. Durant el passeig gaudirem del bonic llac envoltat de verticals i imponents cims que superen els 2.800 m d'altura. El guia-conductor ens deixa a l'hotel de Venècia (zona Mestre) i s'acomiada. Tarda lliure a Venècia. Allotjament a Venècia.

    DIA 8: VENÈCIA - AEROPORT
    Esmorzar. Trasllat a l'aeroport.

    Fi dels nostres serveis.

  • Algunes imatges:
  • Durada: Una setmana
  • Tipus: Senderisme en grup
  • Nivell: MODERAT - Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700 m
  • Grup mínim: 1 persona
  • Preus:

    Per a grups de 6 a 8 persones: consulteu-nos.

  • Què inclou:

    - Guia-conductor local de Giroguies
    - Allotjament en hotel de 3 estrelles amb esmorzar a les Dolomites
    - Allotjament en hotel de 4 estrelles amb esmorzar a Venècia
    - 6 sopars a l'hotel a les Dolomites
    - Trasllats en furgoneta o minibús segons l'itinerari
    - Trasllats aeroport - hotel - aeroport
    - Taxes hoteleres
    - L'IVA corresponent

  • No inclou:

    - Vol d'avió
    - Àpats no especificats
    - Propines
    - Assegurança d'assistència en viatge i d'anul·lació
    - Tot el no especificat a l'apartat inclou

  • A tenir en compte:

    És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

    Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.

  • Reserves:
    pre-reserves