Ascensió al cim del Toubkal - 5 dies

Valorar aquest article
(12 vots)

Es pot organitzar aquest programa per les dates que vosaltres escolliu a partir de 8 persones i entre els mesos d'abril a octubre

Aquest programa es pot organitzar durant tot l'any, per les dates que vosaltres escolliu, a partir d'una persona.
Durant els mesos d'hivern serà necessari l'ús de grampons per l'ascensió al Toubkal, a més també es poden portar esquís o raquetes de neu.

El Djebel Toubkal amb els seus 4.167 m. és el cim més alt del nord d'Àfrica. Dominant l'Alt Atlas i a tan sols 33 km de Marràqueix es troba en una regió d’una bellesa espectacular on habita el poble bereber que conserva com pocs la seva riquesa d’una cultura i d’una identitat pròpies i definides.

Es tracta d’un ascens accessible a qualsevol època de l’any i sense grans dificultats tècniques.

Informació addicional

 • Itinerari:
  
  

  Dia 1: Arribada i recepció a l'aeroport de Marràqueix. Trasllat a Imlil (1.700 m) i temps per preparar les coses per sortir l'endemà de bon matí. Dormir i sopar espectacular en alberg berber.

  Dia 2: Inici de l'ascens, fent l'aproximació fins al refugi del Toubkal (3.200 m) per la ruta que passa per Sidi Chamarouch (5 a 6 hores de marxa a ritme molt lent per tenir una bona aclimatació).

  Dia 3: Ascens al Toubkal (4.167 m) i petit Toubkal o Toubkal Oest (4.030 m) (de 3 a 4h) i descens fins al refugi (2:30 h).

  Dia 4: Després d'esmorzar baixarem cap a Imlil tranquil·lament (3 h) i tindrem la tarda lliure per poder visitar alguna cooperativa d'oli d'Argan i comprar alguna artesania si es vol. Dormir en alberg i sopar amb especialitats berbers.

  Dia 5: Avui ens traslladarem després d'esmorzar cap a Marràqueix. Matí lliure per conèixer una mica la ciutat i el seu mercat. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport de Marràqueix i acomiadament del grup.

  - El programa pot ser modificat a criteri del guia en funció de la climatologia i de les necessitats organitzatives. També pot tenir modificacions en funció dels horaris dels vols, però sempre farem el possible per aconseguir l'objectiu amb les màximes garanties d'èxit.


 • Algunes imatges:
 • Situació:
 • Tipus: Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida
 • Nivell: EXIGENT - Rutes on cal estar acostumat a realitzar esforços físics mantinguts. Distància diària de fins a 20 km i desnivells fins a 1000 m
 • Grup mínim: A partir d'una persona
 • Preus:

  Grups a partir de 2 persones: 435 € per persona

  1 persona: 560 €

 • Què inclou:

  Guia local titulat de parla castellana
  Transport de l'equipatge i cuiner per l'aproximació al refugi
  Allotjament en alberg a Imlil i al refugi del Toubkal
  Pensió complerta des del sopar del primer dia fins a l'esmorzar del cinquè dia
  Transport aeroport - Imlil - aeroport
  Assessorament en temes de muntanya i del material necessari
  Organització tècnica
  Impostos

 • No inclou:

  Vols d'avió
  Begudes extres
  Assegurança d'accidents
  Propines
  Tot el no especificat en l'apartat anterior

 • A tenir en compte:

  És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d'assistència en viatge, tipus RACC o d'altres companyies que ofereixen aquest servei. No n'hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s'hagués de quedar més dies allà, o bé s'ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s'ha de tenir aquest risc cobert.

 • Reserves:
  pre-reserves

Deixa un comentari